پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۱ بهمن ۱۳۸۹، ۹:۱۷

ظرفیت مونیتورینگ نیروگاه های برق در خوزستان افزایش یافت

ظرفیت مونیتورینگ نیروگاه های برق در خوزستان افزایش یافت

اهواز - خبرگزاری مهر: مشاور فنی مدیرعامل شرکت برق منطقه ای خوزستان گفت: برای نخستین بار در کشورظرفیت مونیتورینگ نیروگاه های و پستهای برق در استان افزایش یافت.

 صمد صباغ در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز اظهارداشت: این میزان افزایش ظرفیت به منظور محدودیت تعریف و اتصال ایستگاه ها و نیروگاه های برق در مرکز دیسپاچینگ جنوب غرب به 37 پست و نیروگاه و تکمیل شدن ظرفیت مرکز در اواخر پارسال انجام شد.

صباغ افزود: روش امکان مونیتورینگ و کنترل ایستگاه ها و نیروگاه های جدید با بهره گیری از متخصصان نظارت دیسپاچینگ جنوب غرب و بخش خصوصی انجام شده  و ظرفیت این مرکز به 44 پست توسعه یافته است.

وی خاطرنشان کرد: این طرح در دو بخش نرم افزاری و سخت افزاری اجرا شده است.

مشاور فنی مدیرعامل شرکت برق منطقه ای خوزستان اظهارداشت: خوزستان با نیروگاه ‌های برق ‌آبی از نظر قدرت نصب نیروگاهی در کشور مقام نخست و از نظر مصرف انرژی الکترونیکی مقام دوم را بعد از تهران دارد.

صباغ با بیان این مطلب اظهارداشت: پیک ‌بار مصرفی امسال خوزستان شش هزار و 305 مگاوات و تولید انرژی 10 ماهه 24 هزار مگاوات ساعت است که نسبت به سال گذشته 32 درصد رشد داشت.

وی خاطرنشان کرد: مصرف انرژی 10 ماهه استان در سال جاری 27 هزار و 950 مگاوات ساعت بود که نسبت به سال گذشته 2.12 درصد کاهش داشت همچنین در مجموع ظرفیت تولیدی نیروگاه‌ ها 10 هزار و 543 مگاوات برق در سطوح مختلف ولتاژی است.
کد خبر 1242914

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha