۷ اسفند ۱۳۸۹، ۱۴:۲۸

تجلیل از مدال آوران دانشجو/

طالب‌پور: امیدوارم رتبه ایران تک رقمی شود/ قاسمی: از ورود علم حمایت می‌کنیم

طالب‌پور: امیدوارم رتبه ایران تک رقمی شود/ قاسمی: از ورود علم حمایت می‌کنیم

آئین تجلیل از دست‌اندرکاران، قهرمانان و مدال‌آوران رویدادهای ملی و بین‌المللی ورزش دانشجویان صبح امروز با حضور وزیر علوم و رئیس سازمان تربیت بدنی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، آئین تجلیل از دست‌اندرکاران، قهرمانان و مدال‌آوران رویدادهای ملی و بین‌المللی ورزش دانشجویان  کشور صبح امروز با حضورکامران دانشجو وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، علی سعیدلو؛ معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان تربیت بدنی، افشارزاده دبیرکل کمیته ملی المپیک و مدیرانی چون اکبرآبادی، قاسمی از معاونین سازمان تربیت بدنی و معاونین و مدیران دانشگاهی کشور و روسای فدراسیون هایی چون تیراندازی و تیروکمان، در سالن شهید مطهری دانشگاه مدرس تهران برگزار شد.

در این مراسم مهدی طالب پور سرپرست فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی با ارائه گزارشی از عملکرد یک ساله این فدراسیون گفت: سال 89 برای ورزش کشور ما سال پربار و پربرکتی بود و شاهد کسب مدالهای خوشرنگی توسط ورزشکاران در رقابتهای مهمی چون بازیهای آسیایی گوانگجو، بازیهای پارآسیایی چین بودیم که در این بین دانشجویان نیز با کسب 40 مدال در میادین مختلف آسیایی و جهانی خوش درخشیدند.

وی با بیان اینکه هدف ما توسعه و ارتقاء سطح ورزش دانشجویی است، افزود: ایران در آخرین رتبه بندی المپیک دانشجویان جهان در رده 11 قرار گرفت این درحالی بود که پیش از این در سال 2005، عنوان نوزدهم و در سال 2007 تایلند در رده سیزدهم قرار داشت. فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی سال 2011 ، رقابت‌های یونیورسیاد دانشجویان جهان در "شنژن" چین را پیش رو دارد. امیدواریم بتوانیم رتبه ایران را تک رقمی کنیم و اگر نشد به رتبه دهم المپیک دانشجویان ارتقاء جایگاه بدهیم که این کار شدنی است.

رئیس پژوهشکده تربیت بدنی وزارت علوم خاطرنشان کرد: ایران در سالهای آینده میزبان رویدادهای بین المللی ورزش دانشجویی است. درس ال 2012 میزبان مسابقات قهرمانی دانشجویان جهان در رشته تیراندازی هستیم، سومین کنگره دانشگاهی آسیا و مسابقات کشتی قهرمانی آسیا نیز در تهران برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: انعقاد تفاهم نامه های همکاری با فدراسیون های مختلف که آخرین آن با چند روز گذشته با فدراسیون تیراندازی به امضاء رسید. برگزاری انتخابات هیئت های استانی این فدراسیون و دریافت کرسی نایب رئیسی کنفدراسیون ورزش دانشگاه های آسیا و دریافت کرسی های بین المللی از دیگر دستاوردهای فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی در سال 89 بوده است.

طالب پور با بیان اینکه بزرگترین دستاورد سال 89 انعقاد تفاهم نامه همکاری بین سازمان تربیت بدنی و وزارت علوم بوده است، گفت: این تفاهم نامه همکاری بندهای طلایی داشته که برگزاری مراسم امروز با همکاری سازمان تربیت بدنی و وزارت علوم و نهاد ریاست جمهوری و اهدای جوایز نفیس به قهرمانان یکی از نمودهای این تفاهم نامه است. در کنار آن فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی به زودی از نهاد عمومی به نهاد غیر دولتی تبدیل شده و در زمره فدراسیون های سازمان تربیت بدنی قرار می گیرد. در راستای اجرای بندهای این تفاهم نامه پژوهشکده تربیت بدنی به پژوهشگاه ارتقاء می دهد تا در آینده بتوانیم کمکهای بیشتری به ورزش کشور کنیم و برای اعضاء هیئت علمی دانشگاه ها که به ورزش کمک می کنند امتیازای قائل شویم.

در ادامه این مراسم حمید قاسمی معاون ارتباطات، آموزش و امور فرهنگی سازمان تربیت بدنی با بیان اینکه یکی از تاکیدات مقام معظم رهبری وحدت ملی در تمام ابعاد است که می تواند در تمام بخش ها معنی یابد، گفت: درهمین راستا در بین دستگاه هایی که در فعالیت های خودشون امور مشترک زیادی دارند،  ارتباط موثر و خوبی برقرار شده است.

وی ادامه داد: سالها پیش شاهد کشمکش هایی در فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی برای مشخص شدن رئیس مجمع آن بودیم اما امروز این وحدت برقرار شده و فدراسیون ورزش دانشجویی هویت رسمی خود را پیدا کرده است.

وی افزود: ارتقاء پژوهشکده به پژوهشگاه با تاکید بر تامین نیازهای تحقیقاتی سازمان تربیت بدنی نوید آینده ای خوب از همکاری اعضاء علمی با ورزش کشور می دهد. بحث ورود علم به ورزش از اهداف سازمان تربیت بدنی است و از این مسئله حمایت می کند.

در این مراسم که با حضور مسئولین عالی رتبه سازمان تربیت بدنی و وزارت علوم برگزار شد کلیپ تصویری از رقابتهای دانشجویان در میادین آسیایی و جهانی، برگزاری اولین المپیاد ملی ورزشهای دانشگاهی و المپیادهای وزارت علوم پخش شد.

در ادامه این آئین با حضور دانشجو وزیر علوم، سعیدلو معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان تربیت بدنی، ملاباشی معاون دانشجویی وزارت علوم، اکبرآبادی معاون سازمان تربیت بدنی در امور بانوان به صورت جدا از روسای فدراسیون های تکواندو، کشتی، کاراته، تیراندازی، تیراندازی باکمان و مربیان و سرپرستان به همراه مدال آوران دانشجو در میادین آسیایی و جهانی تقدیر شد.

مراسم تقدیر از مدال آوران طلایی قهرمانی جهان به صورت جداگانه و همراه با اهدای سوئیچ خودرو به این قهرمانان برگزار شد. این قهرمانان جوایز و لوح تقدیر خود را تنها از سعیدلو و دانشجو دریافت کردند.

* در این مراسم از 40 مدال آور مسابقات قهرمانی دانشجویان جهان و آسیا به همراه مربیان و سرپرستان آنها تقدیر نقدی شد و از روسای فدراسیون های مربوطه نیز به پاس همکاری هایشان تقدیر به عمل آمد.

* جایزه مدال طلای مسابقات جهانی دانشجویان یک دستگاه خودروی "پراید" بود که بلافاصله بعد از تحویل سوئیچ در بیرون از سالن برگزاری مراسم به آنها اهدا شد و قهرمانان در مراسمی جداگانه با حضور مسئولین خودروهای خود را تحویل گرفتند. در این مراسم 9 خودرو به مدال آوران طلا اهداء شد.

* جایزه مدال نقره 6 میلیون و 500 هزار تومان و جایزه مدال برنز جهانی 5 میلیون تومان بود که به صورت حواله پرداخت به آنها اهداء شد. جایزه مربیان و سرپرستان تیم ها نیز نقدی به آنها داده شد.

* دانشجویان قهرمان در کنار دریافت جوایز نقدی خود مجوز تحصیل در یک مقطع تحصیلی بالاتر را در دانشگاه های وزارت علوم دریافت کردند.

* در پایان اهدای جوایز طلایی های مسابقات جهانی دانشجویان و به هنگام گرفتن عکس یادگاری آتش بازی در جلوی سن صورت گرفت که با آتش گرفتن دو دسته گل جلوی سن همراه شد که بلا فاصله توسط مسئولین حاضر خاموش شدند.

* روح الله طالبی تکواندو کار تیم ملی دانشجویان ایران اولین فردی بود که سوار خودروی خود شد. دانشجو و سعیدلو با حاضر شدن بر سر خودرو، دریافت این هدیه را به ورزشکاران تبریک گفته و با آنها گفتگوی صمیمانه ای داشتند.

* در پایان مراسم مدال آوران طلایی با سوار شدن بر خودروهای خود هم تیمی ها یا حتی مربیان خود را هم سوار کردند و با خودروی خود از دانشگاه تربیت مدرس خارج شدند.

کد خبر 1261800

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha