به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، جلال پورقاسم شامگاه دوشنبه در جلسه ستاد تسهیلات سفرهای نوروزی آذربایجان غربی، با بیان اینکه در ایام نوروز نیز تمام امکانات در بیمارستانها فراهم شده است، افزود: برای این منظور تلاش شده در تمام ساعتها یک پزشک متخصص چشم، جراحی و ارتوپدی در بیمارستانهای استان حضور داشته باشد.
وی از کاهش تعداد اعزامهای بین بیمارستانی و بین شهری در سطح استان طی این ایام خبر داد و بیان داشت: در راستا تلاش شده اعزامها به نزدیکترین شهر انجام و امکانات و نیروی انسانی بین مراکز درمانی توزیع و برنامه ریزی جهت حضور آنها در شیفتهای کاری انجام شده است.
معاون امور درمان دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی با اشاره به استقرار اکیپهای نظارتی در مراکز درمانی استان، خاطر نشان کرد: در تمام بیمارستانها و مراکز درمانی اکیپهای ویژه نظارت حضور داشته و به مشکلات موجود در این زمینه رسیدگی خواهند کرد.
افزایش تعداد پزشک در مراکز اورژانس در چهارشنبه آخر سال
پورقاسم با اشاره به افزایش تعداد پزشک متخصص در سطح مراکز اورژانس طی چهارشنبه آخر سال، بیان داشت: در این راستا پرسنل اورژانس مراکز درمانی استان تا ساعت 24 شب چهارشنبه سوری با تمام ظرفیت و توان وارد عمل خواهند شد.
این مقام مسئول با بیان اینکه از ابتدای ماه جاری تا 15 فروردین به عنوان هفته "بسیج سلامت نوروزی " نامگذاری شده، خاطر نشان کرد: در این راستا بخش نظارتی علوم پزشکی فعالتر شده و از هشت صبح تا ساعت 20 اقدام به بازسیهای محسوس و نامحسوس از مراکز بهداشتی و مراکز عرضه اقلام خوراکی و دارویی میکنند.


نظر شما