پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۹ اسفند ۱۳۸۹، ۹:۵۳

کلانتری اعلام کرد:

نرخ خدمات هتل های مازندران در نوروز افزایش نمی یابد

نرخ خدمات هتل های مازندران در نوروز افزایش نمی یابد

ساری - خبرگزاری مهر: معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران گفت: نرخ خدمات هتل ها و مراکز اقامتی استان در نوروز 90 افزایش نخواهد داشت.

نقی کلانتری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: ستاد تسهیلات سفرهای نوروزی با محوریت خدمات رسانی به مسافران در ایام نوروز در مازندران فعالیت خود را آغاز کرده است و بر نحوه خدمات رسانی واحدهای اقامتی و پذیرایی استان در ایام نوروز جدیت دارد.

وی خاطر نشان کرد: ستاد تسهیلات سفر مازندران فعالیت رسمی خود برای نوروز 90 را از 26 اسفند ماه آغاز و با کمیته های بهداشت و درمان، امنیت،  بودجه و آمار، فرهنگی، نظارت و ارزشیابی، خدمات رسانی و امور شهری و ارتباطات و اطلاع رسانی آغاز فعالیت می کند.

جانشین دبیر ستاد تسهیلات سفر مازندران با اشاره به حضور فعالان مدیران دستگاههای مرتبط یا نمایندگان آنان در ستاد تسهیلات سفر مازندران تصریح کرد: تمامی امورات حوزه گردشگری و سفر مسافران در ایام نوروز رصد می شود.

کلانتری در ادامه با اشاره به اجرای موفق قانون هدفمندی یارانه ها در جامعه یادآور شد: علیرغم اجرای این قانون، هیچگونه افزایش نرخی نباید از سوی مالکان هتلها، رستورانها و پارکهای استان صورت گیرد.

وی از راه اندازی کیوسک های اطلاع رسانی نوروزی در سطح جاده ها و مبادی ورودی استان برای تسهیل گردشگران در نوروز خبر داد و گفت: تعداد کیوسک های اطلاع رسانی نوروز در سال آینده افزایش  خواهد یافت.
 
این مسئول گردشگری مازندران با بیان اینکه اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران با برنامه ریزی های اصولی آماده خدمات رسانی به گردشگران است افزود: نحوه نظارت بر قیمت کالاهای عرضه شده در بازار در ایام نوروزی بیشتر می شود.

 کلانتری با اشاره به اینکه مازندران نوروز 89 پذیرای 11 میلیون مسافر و گردشگر داخلی و خارجی بوده است اظهار داشت: پیش بینی می شود این رقم  در نوروز 90 چندین برابر افزایش یابد.

کد خبر 1271182

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha