پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۷ اسفند ۱۳۸۹، ۱۴:۵۶

با برگزاری راهپیمایی/

مردم اهواز دخالت نظامی برخی کشورها در بحرین را محکوم کردند

مردم اهواز دخالت نظامی برخی کشورها در بحرین را محکوم کردند

اهواز - خبرگزاری مهر: نمازگزاران اهواز بعد از اقامه نماز جمعه این شهر را یک راهپیمایی جنایات صورت گرفته علیه مردم بحرین و دخالت نظامی برخی کشورها در این کشور را محکوم کردند.

به گزارش خبرنگار مهر در اهواز، مسیر این راهپیمایی در اهواز از مصلای مهدیه حضرت امام خمینی (ره) تا تقاطع سلمان فارسی در بلوار آیت الله بهبهانی برگزار شده و مردم اهواز با شعارهایی جنایت کشورهای عربستان و امارات در کشو بحرین و قتل عام مردم مسلمان این کشور را محکوم کردند.

مردم خوزستان در این راهپیمایی با حمایت از حرکت های اسلامی در کشورهای مختلف در اعتراض به مواضع خود نسبت به جنایات دشمنان در بحرین،‌ مراتب حمایت خود را از مسلمانان مظلوم بحرین اعلام کردند و از مجامع بین المللی خواستند در برابر این فجایع سکوت خویش را بشکنند و به قتل عام مردم مسلمان خاتمه دهند.

آیت الله موسوی جزایری در این راهپیمایی به لشکرکشی دولت های سعودی و امارات به بحرین اشاره و بیان کرد: ایستادگی در برابر خواسته های مشروع مسلمانان کاری آمریکایی صهیونیستی است و دولت های سعودی و امارات بدانند که صبر ملت های مسلمان در برابر ظلم و ستم حد و مرزی دارد.

وی خطاب به کشورهای سلطه گر و ظالم افزود: ملت ایران مانند گذشته از آرمان های امام و رهبری با تمام توان خود دفاع خواهند کرد و شانتاژهای خبری که از سوی رسانه های غربی علیه ملت ایران مطرح می شود بی اثر است و مردم ایران با دفاع همه جانبه از ولایت فقیه جوابی دندان شکن به یاوه گویی های استکبار جهانی خواهند داد.

رئیس شورای حوزه علمیه خوزستان با بیان اینکه ملت ایران گوش به فرمان مقام معظم رهبری است، خاطر نشان کرد: ملت ایران با یک اشاره از سوی مقام معظم رهبری همه پایگاه های ظلم و ستم دنیا را از بین می برند و آن را به محلی امن و اسلامی برای ساکنان بی گناه و مظلوم مناطق تحت سلطه استکبار جهانی تبدیل می کنند.

امام جمعه اهواز ادامه داد: کشورهای سعودی و امارات که به بحرین لشکرکشی کرده اند و در برابر خواسته‌های مشروع مسلمانان این کشور ایستادگی می کنند بدانند که صبر هم حدی دارد و اگر ملت ایران احساس کند که تکلیفی شرعی بر عهده دارند، به فرمان ولی فقیه خود عمل کرده و راه شهدای خود را تا آخرین قطره خون ادامه خواهند داد.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با بیان این که با آرامش و امنیت زندگی کردن حق طبیعی ملت های آزادی خواه است، بیان کرد: لشکرکشی دولت های سعودی و امارات به بحرین نقض صریح قوانین سازمان ملل است و جوامع جهانی در برابر عمل زشت و ناپسند کشورهای سعودی و امارات سکوت نکنند.

امام جمعه اهواز در پایان به تحولات اخیر منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا اشاره کرد و اظهار داشت: خوشبختانه برادران ما در کشورهای اسلامی از خواب غلفت دراز مدت خود بیدار شده اند و با یاری خداوند متعال و توکل بر پروردگار جهانیان موفق به پیروزی بر دیکتاتورها و طاغوت های وابسته به آمریکا و استکبار جهانی شدند و دیگر کشورهای منطقه نیز با تکیه بر نصرت الهی وعده شده از سوی خداوند قطعا پیروز معرکه خواهند بود.
کد خبر 1276422

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha