۱۴ فروردین ۱۳۹۰، ۱۸:۳۴

هفته سوم لیگ قهرمانان/

نخستین تمرین پرسپولیس در ازبکستان/ ترس زارع از هواپیمای بدون خلبان!

نخستین تمرین پرسپولیس در ازبکستان/ ترس زارع از هواپیمای بدون خلبان!

تیم فوتبال پرسپولیس برای برگزاری سومین دیدار خود در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا وارد ازبکستان شد.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال پرسپولیس صبح امروز ابتدا راهی مشهد شد و پس از توقفی کوتاه مدت در این شهر و صدور روادید اعضای این تیم، راهی ازبکستان شد. شاگردان علی دایی در طول سفر به مشهد و تاشکند که با هواپیمای اختصاصی انجام شد مورد توجه کادر پروازی قرار داشتند و برخی از بازیکنان و کادر فنی نیز در کابین خلبان حضور پیدا کردند.

حاشیه های سفر پرسپولیس به ازبکستان را به نقل از سایت این باشگاه  در زیر می خوانید:

* در زمان حضور خلبان در کنار بازیکنان و کادر فنی، مازیار زارع با دیدن خلبان از ترس چهره اش برافروخته شد. وقتی حبیب کاشانی مازیار را به خلبان معرفی کرد، ناگهان مازیار با تعجب از خلبان پرسید: پس چه کسی هواپیما را هدایت می کند؟! خلبان با خونسردی گفت: هیچ کس! در همین حین، مازیار وحشت زده از خلبان پرسید: حتما شوخی می کنید که خلبان صادقی گفت: نه اصلا شوخی نمی کنم. البته با حضور زارع در کابین و توضیحات خلبان این بازیکن آرام شد.

* هواپیمای جت فوکر 100 شرکت هواپیمایی آسمان با شماره پرواز 6881 حامل سرخپوشان پایتخت در ساعت 13:55 در فرودگاه تاشکند ازبکستان به زمین نشست و بعد از انجام امور فرودگاهی راهی هتل «گرند میر» شدند.

* سرخپوشان پس از خروج از فرودگاه با یک دستگاه اتوبوس به سمت هتل محل اقامت خود حرکت کرده و به محض ورود به هتل، در رستوران حضور یافته و پس از صرف ناهار برای استراحت به اتاقهایشان مراجعه کردند.
 
* پس از رسیدن کاروان پرسپولیس به شهر تاشکند، کشاورززاده سفیر ایران در ازبکستان از کلیه اعضای این تیم و همراهان به ضیافت شام دعوت کرد.
 
* قرار است نخستین تمرین تیم فوتبال پرسپولیس در تاشکند عصر امروز یکشنبه برگزار شود تا شاگردان علی دایی خود را برای دیدار روز سه شنبه با بنیادکار ازبکستان آماده کنند.
کد خبر 1280672

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha