به گزارش خبرنگار مهر در گناباد، محمد صفایی ظهر سه شنبه در جمع مربیان مراکز فنی و حرفه ای گناباد اظهار داشت: هزاران تن از کانی های غیر فلزی به صورت خام از این شهرستان خارج می شوند که می توانند عامل کارآفرینی برای تعداد زیادی از جوانان در این شهرستان باشند.
وی خاطرنشان کرد: فرمانداری این شهرستان حاضر است بحث کارآفرینی را به عنوان یک وظیفه دنبال کند زیرا کارآفرینی بهتر از خود اشتغالی است و دوام و اثر آن نیز بیشتر است.
صفایی با تاکید بر اینکه اطلاعات مربیان در فنی و حرفه ای باید به روز باشد، افزود: هنرجو باید آمادگی این را داشته باشد که نوگرا باشد و مربی نیز باید تغییرات آینده را رصد کند و برای آینده آموزش دهد.
وی با با بیان اینکه مربیان باید نوآور باشند، تا بتوانند محور تحول در هنرجویان خویش شوند، افزود: در حال حاضر و در بهترین شرایط دانشگاههای ما کارجو تربیت می کنند.
صفایی خاطرنشان کرد: اشکال اساسی این است که ارتباط دانشگاه با محیط پیرامون حذف شده و فنی و حرفه ای باید این خلا را پر کند.
نظر شما