پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۶ فروردین ۱۳۹۰، ۱۶:۳۱

معادن گناباد برای سرمایه گذاری و کارآفرینی توجیه اقتصادی دارند

معادن گناباد برای سرمایه گذاری و کارآفرینی توجیه اقتصادی دارند

مشهد - خبرگزاری مهر: فرماندار گناباد گفت: معادن این شهرستان قابلیت و توجیه اقتصادی لازم را در بحث سرمایه گذاری و کارآفرینی دارند اما این موضوع مورد غفلت قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگار مهر در گناباد، محمد صفایی ظهر سه شنبه در جمع مربیان مراکز فنی و حرفه ای گناباد اظهار داشت: هزاران تن از کانی های غیر فلزی به صورت خام از این شهرستان خارج می شوند که می توانند عامل کارآفرینی برای تعداد زیادی از جوانان در این شهرستان باشند.

وی خاطرنشان کرد: فرمانداری این شهرستان حاضر است بحث کارآفرینی را به عنوان یک وظیفه دنبال کند زیرا کارآفرینی بهتر از خود اشتغالی است و دوام و اثر آن نیز بیشتر است.

صفایی با تاکید بر اینکه اطلاعات مربیان در فنی و حرفه ای باید به روز باشد، افزود: هنرجو باید آمادگی این را داشته باشد که نوگرا باشد و مربی نیز باید تغییرات آینده را رصد کند و برای آینده آموزش دهد.

وی با با بیان اینکه مربیان باید نوآور باشند، تا بتوانند محور تحول در هنرجویان خویش شوند، افزود: در حال حاضر و در بهترین شرایط دانشگاههای ما کارجو تربیت می کنند.

صفایی خاطرنشان کرد: اشکال اساسی این است که ارتباط دانشگاه با محیط پیرامون حذف شده و فنی و حرفه ای باید این خلا را پر کند.

کد خبر 1282077

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha