پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۷ فروردین ۱۳۹۰، ۱۵:۰۹

با افتتاح یک معبد و مسجد؛

مسلمانان و هندوها همایش ملی هماهنگی اجتماعی برگزار می‌کنند

جامعه هندو و مسلمان شهر لاتر در ایالت مهاراﺷترا به منظور نمایش هماهنگی اجتماعی مسجد و کلیسایی که در گذشته توسط افراد متعصب گروه‌های دینی تخریب شده بود را بازسازی کرده و با هدف انتقال پیام صلح، 20 فروردین همایشی برگزار می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از منابع اینترنتی، مرکز صلح جهانی آکادمی مهندسی و آموزش تحقیقات مهاراشترا مستقر در شهر پونا، مؤسسه تکنولوژی مهاراشترا، مرکز گاندی و ساکنان محلی به منظور انتقال پیام صلح خود با جامعه گسترده و به مناسبت بازسازی مسجد و معبد یک همایش ملی با محوریت هماهنگی برگزار می‌کنند .

ویشواناث کاراد رئیس کمیته برگزار کننده این همایش در نشست خبری که دیروز سه شنبه 15 فروردین ماه برگزار شد اظهار داشت که معبد باستانی رام در مناقشه ای حدود 275 سال پیش تخریب شد و مسجد همین دهکده نیز 60 سال پیش توسط نیروهای ضد اسلام از بین رفت.

وی افزود: این مراکز عبادی بازسازی شده به واسطه تلاشهای مشترک اعضای هر دوجامعه ساخته شده است. ساکنان دهکده کوچک رامشوار در شهر لاتر آغازگر راه بوده اند تا در این راه به هدف نهایی که نزدیکی جامعه مسلمان و هندو است دست یابند.

در این همایش ملی شخصیتهای برجسته ای از سراسر هندوستان شرکت خواهند کرد. سیاستمداران و وزرای ایالتهای مختلف هندوستان، اعضای جماعت علمای هند، بنیانگذار انجمن جهانی بیداری معنوی و برخی شخصیتهای علمی و فرهنگی از جمله شرکت کنندگان این همایش معرفی شده اند.
 

کد خبر 1283013

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha