۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۰:۰۴

الماسی‌نیا به مهر خبر داد:

"گذرنامه موقت ماهی آزاد" در نمایشگاه رونمایی و عرضه می‌شود

"گذرنامه موقت ماهی آزاد" در نمایشگاه رونمایی و عرضه می‌شود

پژمان الماسی‌نیا از رونمایی و عرضه جدیدترین مجموعه شعرش در نمایشگاه کتاب تهران خبر داد.

پژمان الماسی‌نیا شاعر در گفتگو با خبرنگار مهر درباره عرضه آثارش در نمایشگاه کتاب گفت: "گذرنامه‌ موقت ماهی آزاد" و "تقویم عقربه‌دار ماه‌های بهار" عنوان کتاب‌هایی هستند که نشر فرهنگ ایلیا از من در نمایشگاه کتاب عرضه خواهد کرد. "گذرنامه‌ موقت ماهی آزاد" تازه‌ترین مجموعه‌ شعرم است که برای نخستین‌بار در نمایشگاه، در غرفه این ناشر رونمایی و عرضه می‌شود.

وی افزود: "گذرنامه موقت ماهی آزاد" فروردین‌ماه امسال به‌عنوان هشتاد و چهارمین کتاب از مجموعه‌ "شعر معاصر"به چاپ رسید که شامل سروده‌های سال‌های 1383 تا 1388 است و 41 قطعه شعر سپید را در بر می‌گیرد. مجموعه " تقویم عقربه‌دار ماه‌های بهار" هم که سال پیش توسط نشر فرهنگ ایلیا منتشر شده، در غرفه این ناشر عرضه می‌شود.

این شاعر در ادامه گفت: " تقویم عقربه‌دار ماه‌های بهار" قرار بود در بیست و سومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران حاضر باشد، اما برای این‌که کیفیت مطلوب چاپ کتاب، قربانی رسیدن به نمایشگاه نشود، طی توافقی که با ناشر صورت گرفت، انتشار آن به اوایل تابستان 1389 موکول شد و به نمایشگاه سال گذشته نرسید.

الماسی‌نیا گفت: "تقویم عقربه‌دار ماه‌های بهار" دربردارنده‌ 83 شعر کوتاه در چهار بخش مجزا با نام‌های "محاط حریق بنفشه"، "به خودم برمی‌گردم"، "گزارش سایه‌های گمشده" و "تسلای آویشن" است.

"گذرنامه موقت ماهی آزاد" با 94 صفحه، در قطع رقعی، شمارگان 1100 نسخه و قیمت 2200 تومان توسط نشر فرهنگ ایلیا منتشر شده است. از الماسی‌نیا پیش از این مجموعه‌‌شعرهای "روایت ماه از نیمه"، "عاشقانه‌های برف به اسم کوچک" و "دیگر هم‌بازی‌ات نمی‌شوم" منتشر شده است.

کد خبر 1304535

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha