۹ خرداد ۱۳۹۰، ۱۷:۵۶

محمد مرسی:

اخوان المسلمین انحصار طلب نیست / اسلام ضامن حقوق همه مصریهاست

اخوان المسلمین انحصار طلب نیست / اسلام ضامن حقوق همه مصریهاست

رئیس حزب اخوان المسلمین مصر ضمن حمایت از مشارکت مسیحیان در پارلمان این کشور، انحصارطلب بودن این حزب را رد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه القدس العربی، "محمد مرسی" گفت : هدف اخوان المسلمین از تاسیس حزب سیاسی  مشارکت در رقابتهای سیاسی است. حزب از نظر مالی و اداری  و مواضع مستقل، از گروه اخوان المسلمین است، اما هر دو بر توجه به مرجعیت اسلامی تاکید دارند.

وی تصریح کرد: حزب همانند گروه اخوان المسلمین خواستار دولت مدنی بر اساس مرجعیت اسلامی است.شریعت اسلامی ضامن حقوق همه مردم مصر اعم از مسلمان و مسیحی است.

مرسی بار دیگر تاکید کرد : اخوان المسلمین در انتخابات ریاست جمهوری مصر نامزدی معرفی نخواهد کرد و افرادی که به نام اخوان المسلمین شرکت کنند مورد حمایت ما نخواهند بود.

وی ضمن تکذیب تلاش این حزب برای تسلط بر پارلمان مصر افزود: ما انحصار طلب نیستیم و خواهان سلطه بر پارلمان هم نیستیم، زیرا منافع مصر برای ما ارجحیت دارد ما مشکلی با حضور مسیحیان در پارلمان نداریم هم اکنون صد عضو حزب آزادی و عدالت مسیحی و هزار زن عضو این حزب هستند.

شایان ذکر است که گروه اخوان المسلمین مصر اخیرا حزب آزادی و عدالت را تشکیل داده است.

کد خبر 1324745

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha