۳۱ خرداد ۱۳۹۰، ۸:۴۱

شاهین‎طبع در گفتگو با مهر:

قراردادم با مهرام تمام شده است/ فعلا هیچ پیشنهاد جدیدی ندارم

قراردادم با مهرام تمام شده است/ فعلا هیچ پیشنهاد جدیدی ندارم

سرمربی فصل گذشته تیم بسکتبال مهرام با تاکید بر اینکه هیچ قراردادی با این تیم ندارد، گفت: نه از این تیم و نه از تیم دیگری پیشنهادی برای همکاری نداشتم.

مهران شاهین‎طبع در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه قرارداد ساله گذشته‎اش با تیم مهرام یک ساله منعقد شد، اظهارداشت: ماموریت من در این تیم تمام شده است. اما در مورد تمدید قرارداد یا پیوستن به تیم دیگری هیچ صحبتی نداشته‎ام. با این حساب تکلیفم برای حضور در لیگ برتر 90 مشخص نیست.

وی تصریح کرد: به قول یکی از دوستان فعلا سر نخواستنم دعواست! هیچ پیشنهادی از طرف هیچ یک از تیم‎های لیگ برتری نداشته‎ام. اما اگر شرایط ایجاد شود حتما در فصل آینده مسابقات هم مربیگری می‎کنم. چون این کار را دوست دارم.

* عملکرد فصل گذشته خود در تیم مهرام را چطور دیدید؟ فکر نمی‎کنید نایب قهرمانی در مسابقات باشگاه‎های آسیا باعث شده که تا به امروز در مورد تمدید قرارداد صحبت دوباره‎ای با شما نشود؟

مربی بسکتبال کشورمان در پاسخ به این پرسش خبرنگار مهر یادآور شد: بیشتر تمرکز ما روی مسابقات لیگ برتر بود که قهرمان هم شدیم. البته در مسابقات باشگاه‎های آسیا توقعات بالاتر از نایب قهرمانی بود. ما هم تلاش خود را برای اینکه از عنوان قهرمانی مهرام دفاع کنیم، انجام دادیم. اما به هر حال شرایط زیادی درکسب نتایج تاثیرگذار است.

شاهین‎طبع ادامه داد: مهرام مدافع قهرمانی لیگ برتر بود و با تغییراتی زیادی در لیگ برتر شرکت کرد. با این اوصاف کار بزرگی انجام دادیم که قهرمان شدیم. اما این قهرمانی ما را در سایه مسابقات باشگاه‎های آسیا قرار دادند که بلافاصله پس ازلیگ برتر آغاز شد. فکر می‎کنم تحلیلی که می‎توانستند روی لیگ برتر و قهرمانی ما انجام دهند، انجام نشد و در مورد نتیجه بیشتر به نایب قهرمانی آسیا توجه شد تا قهرمانی لیگ ایران.

وی با بیان اینکه انجام نشدن مذاکرات جدید برای سرمربیگری در تیم مهرام طبیعی است، اظهارداشت: به هر حال هر باشگاهی و هر مسئولی برای جذب نیرو نیاز به فرصت لازم برای فکر و اتخاذ بهترین تصمیم را دارد. این حق هر تیمی است. مهرام  هم یک تیم سازمان دهی شده است که همیشه بهترین تفکر را به کار می‎برد.

مربی فصل گذشته تیم بسکتبال مهرام در پایان گفتگو با خبرنگار مهر در مورد ملاک‎های خود برای انتخاب تیم سال آینده‎اش خاطرنشان کرد: موقعیت تیم خیلی مهم نیست. تیم بزرگ و بازیکن بزرگ خود به خود شرایط موفقیت را ایجاد می‎کند. اما بودند کسانیکه با یک تیم جوان موفق کار کرده‎اند. من هم به دنبال تیمی هستم که در آن موفق عمل کنم نه به دنبال شرایط برای موفقیت.

کد خبر 1339571

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha