پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲ تیر ۱۳۹۰، ۱۳:۵۵

نبوی:

کمبود بودجه مهمترین معضل تبلیغات دینی و اعزام مبلغ است

کمبود بودجه مهمترین معضل تبلیغات دینی و اعزام مبلغ است

قم - خبرگزاری مهر: معاون تبلیغ و آموزشهای کاربردی حوزه‌های علمیه مهمترین معضل در عرصه تبلیغ و اعزام مبلغ را کمبود اعتبارات و بودجه مورد نیاز دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام محمدحسن نبوی با اشاره به ارزش و جایگاه تبلیغ روحانیت اظهار داشت: با توجه به تاکید مقام معظم رهبری بر ضرورت توسعه‌ و تقویت تبلیغ روحانیت یا تبلیغ مشافهه‌ای از سوی حوزه‌ علمیه، بی‌شک این امر نیازمند کمک‌ها و مساعدت‌های خاص است.

وی بیان داشت: متاسفانه من به عنوان یکی از کسانی که وظیفه‌ام خدمت‌رسانی به مبلغان دینی است بودجه‌های بسیار ناچیزی در اختیار دارم.

وی با اشاره بر برخی هزینه‌های غیرضروری در کشور گفت: اگر بودجه و هزینه یک مربی فوتبال را به ما بدهند، می‌توانیم چند هزار مبلغ را به مناطق محروم اعزام ‌کنیم.

مهندسی درستی در مخارج فرهنگی نمی‌شود

معاون تبلیغ و آموزشهای کاربردی حوزه‌های علمیه با بیان اینکه هنوز جایگاه حمایت جدی از مبلغان برای اعزام به مناطق محروم احیا نشده است، اظهار داشت: متاسفانه گاهی به دلیل اینکه مهندسی درستی در مخارج فرهنگی نمی‌شود، برای تامین هزینه‌های ضروری از جمله در عرصه تبلیغ با مشکل مواجه هستیم.

وی نامگذاری اول تیرماه و سالروز تاسیس سازمان تبلیغات اسلامی به نام روز تبلیغ و اطلاع رسانی دینی را ارزشمند دانست و گفت: بسیار شایسته است که حداقل در سال یک روز ذهن‌ها متوجه بحث تبلیغ دینی شود.

حجت‌الاسلام نبوی اظهار داشت: تبلیغات در بین انسان‌ها به دلیل ویژگیهای خاص انسان و استعدادهای ویژه‌ی او از جایگاه والایی برخوردار است.

وی با اشاره به اختیاری‌بودن انسان در رسیدن به سعادت و شقاوت دنیوی و اخروی گفت: تمامی ارزشهای وجودی انسان در قالب اختیار رشد و بروز پیدا می‌کند.

معاون تبلیغ و آموزشهای کاربردی حوزه‌های علمیه بیان داشت: همه طرفداران پاکی و گمراهی به خاطر وجود ویژگی مختاربودن انسان در انتخاب راه، کار تبلیغی دارند.

این استاد حوزه علمیه قم با اشاره به آیاتی از قرآن کریم با توصیف ارزش و جایگاه تبلیغ دین تاکید کرد: بر اساس ظرفیت انسان در رسیدن به سعادت و شقاوت، خداوند اولین و مهمترین وظیفه انبیای الهی را تبلیغ دین تعیین کرده است.

معاون تبلیغ و آموزشهای کاربردی حوزه‌های علمیه با استفاده از آیات قرآن کریم اظهار داشت: بی‌شک اگر ما در عرصه تبلیغ دین خوب عمل کنیم می‌توانیم انسان را به جایگاهی بالاتر از ملائک ببریم.

شناخت آسیبهای جامعه از ضرروت‌های تبلیغ است

این استاد حوزه و دانشگاه گفت: اگرچه تبلیغ دین در قالب‌های مختلف علمی و هنری صورت می‌گیرد اما بحمدالله امروزه روحانیون ناب‌ترین و صریح‌ترین شیوه تبلیغ دینی را در دنیا ارائه می‌کنند.

وی در ادامه بیان داشت: شناخت نیازهای فکری مخاطبان و آسیب‌های اعتقادی و اجتماعی موجود در جامعه از ضرورت‌های یک تبلیغ موفق است.

وی فرصت تبلیغ تابستان را یک فرصت استثنایی و مناسب دانست و اظهار داشت: مبلغانی که از ارگان‌های مختلف برای تبلیغ تابستان اعزام می‌شوند بیشترین برنامه‌ریزی را برای ایجاد ارتباط موثر و صمیمی با جوانان و نوجوانان داشته باشند.

معاون تبلیغ و آموزشهای کاربردی حوزه‌های علمیه گفت: مبلغان باید تلاش کنند با اجرای برنامه‌های شاد و با نشاط، حضور در مکان‌های ورزشی و استفاده از فضاهای اردویی و با جذب بیش از پیشِ جوانان، تبلیغ موفقی داشته باشند.

کد خبر 1342408

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha