به گزارش خبرنگار مهر، غفار اسماعیلی شامگاه سه شنبه در نشست بررسی مشکلات و موانع سرمایه گذاری در شهرستان هشترود اظهار داشت: مجلس اسلامی آمادگی دارد موانع سرمایه گذاری را با وضع قوانین اصولی از بین برده و نسبت به تسهیل امور مربوط به سرمایه گذاری و حمایت از آن اقدامات لازم را بعمل آورد.
اسماعیلی همچنین با بیان اینکه بایستی در مورد زمان واگذاری تسهیلات به کشاورزان تجدید نظر صورت پذیرد افزود: اگر تسهیلات پرداختی بانک ها به کشاورزان و دیم کاران از اول مرداد تا آبان ماه نباشد این تسهیلات به درد کشاورزان نخواهد خورد.
رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی نیز در این نشست با بیان اینکه برای واگذاری زمین به سرمایه گذاران احداث پالایشگاه در شهرستان هشترود مشکلی وجود ندارد گفت: برای طرح های صنعتی غیرکشاورزی منحصراً اراضی غیرقابل کشت و غیرمثمر واگذار می شود.
مسعود محمدیان با اشاره به اینکه از واگذاری اراضی ملی با استعداد کشاورزی بالا به طرح های غیرکشاورزی اجتناب می گردد، افزود: اراضی مستعد کشاورزی (دیم و آبی) به طرح های زراعت و باغبانی و همچنین طرح های وابسته به صنایع کشاورزی و اراضی با استعداد ضعیف و غیرقابل کشت به طرح های غیرکشاورزی بارعایت مقررات وضوابط مربوطه واگذار می گردند.
محمدیان با بیان اینکه اراضی ملی به طرح های کشاورزی و غیرکشاورزی در قالب کمیسیون مربوطه واگذار می شود تصریح کرد: در واگذاری اراضی ملی به سرمایه گذاران هیچگونه محدودیتی وجود ندارد.
وی یادآور شد: برای تسهیل در واگذاری اراضی اگر استعلام یک سازمان در مورد مطلبی برای استعلام سایر ادارات نیز مورد استفاده و استناد باشد، در امر سرمایه گذاری یک سرمایه گذار، از بروکراسی اداری فاصله گرفته چندین ماه سرمایه گذار در انجام کارش پیش می افتد.
نظر شما