به گزارش خبرنگار مهر در آمل، جعفر رسولی پیش از ظهر چهارشنبه در ستاد یادواره شهدای شهرستان آمل افزود: تداخل در برگزاری یادواره های شهدا موجب کم ارزش جلوه دادن این برنامهها می شود و سبب می شود تا اقشار مختلف مردم نتوانند از معنویات این مراسم ها بهره مند شوند.
وی تاکید کرد: یادوارههای شهدا صرفا برای تعدادی از شهدای شهرستان برگزار میشود در حالی گرامیداشت شهدا برگردن ما است و باید برای همه شهدا مراسم هایی در شان آنان برگزار شود.
رسولی با بیان اینکه ستاد کنگره شهدای شهرستان آمل باید فعالیت بیشتری در این زمینه داشته باشد، اضافه کرد: ستاد یادواره شهدای شهرستان میتواند در کنار این ستاد فعالیت موثری داشته باشد.
وی با بیان اینکه کمیتههای مردمی برگزاری یادواره های شهدا در تمامی مساجد و حسینیههای سطح شهر تشکیل شده و باید بر ساماندهی و هماهنگی این کمیتهها توجه و نظارت بیشتری شود، ادامه داد: مساجد و حسینیههای شهرستان آمل با داشتن تاریخ شهادت شهدای آملی برای این شهیدان مراسم گرامیداشت برگزار میکنند که کار ارزندهای است.
معاون فرماندار آمل با اعلام اینکه ستادهای یادواره شهدا باید به شهدای اقشار توجه داشته باشد، گفت: یادواره شهدای اصناف، شهدای ورزشکار، دانشجویان، فرهنگیان، دانشآموزان، شهدای کارمند و کارگر بر اساس برنامه ریزی باید در سطح شهرستان برگزار شود.
جانشین فرمانده سپاه ناحیه آمل با اشاره به اینکه این شهرستان آمادگی برگزاری یادواره و کنگره شهدای مازندران را دارد، افزود: این یادواره و برنامههای جانبی آن تا پایان سال 92 برگزار خواهد شد.
سرهنگ محمد کرمی یادآور شد: تاکنون برای 20 شهید محوری و سرداران شهید آمل و 908 شهید آمل خاطرات و دست نوشتههای آنان جمعآوری شده است.
شهرستان آمل در دوران پیروزی انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی بیش از هزار شهید تقدیم میهن اسلامی کرد.
نظر شما