پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَهُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۴ مرداد ۱۳۹۰، ۱۶:۰۹

علایی:

جایگاه انجمن کتابخانه ها و حدود اختیارات آنها ارتقا می یابد

جایگاه انجمن کتابخانه ها و حدود اختیارات آنها ارتقا می یابد

یزد - خبرگزاری مهر: مدیرکل امور استانها و انجمن های نهاد کتابخانه های عمومی گفت: با تصحیح قوانین جایگاه انجمن ‌کتابخانه ‌ها و حدود اختیارات آنها را ارتقا خواهیم داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سیدمحمدحسن علایی ظهر دوشنبه در جلسه مشترک انجمن کتابخانه‌ های عمومی شهرهای حمیدیا، شاهدیه و شهرستان یزد، گزارشی از عملکرد خود در دو سال تصدی مدیریت کتابخانه ‌های استان یزد ارائه داد و اظهار داشت: در 60 سال گذشته استان یزد از لحاظ شاخص‌ های کتابخانه ‌ای در رتبه پایینی قرار داشت اما در حال حاضر در بیشتر شاخص ‌ها در رتبه ‌های بالای کشور قرار دارد.

وی گسترش فضاهای کتابخانه ‌ای، افزایش کتابخانه ‌های روستایی، افزایش تعداد کتاب و نیروی انسانی کتابخانه ‌ها و گسترش زیرساختهای فناوری اطلاعات را از مهمترین پیشرفتهای کتابخانه ‌های یزد در سالهای اخیر برشمرد.

سرپرست کتابخانه های عمومی استان یزد با اشاره به فعالیت در سمت مدیرکل امور استانها و انجمنهای نهاد کتابخانه های کشور تصریح کرد: سعی می‌ کنیم با تصحیح قوانین، جایگاه انجمن ‌ها و حدود اختیارات آنها را ارتقا دهیم.

بخشدار مرکزی یزد نیز در این نشست تحولات صورت گرفته در کتابخانه‌ها را در سالهای اخیر بسیار خوب ارزیابی کرد و به بیان مشکلات روند قانونی جذب بودجه فرهنگی استان و مشکلات قانونی تخصیص این بودجه پرداخت.

غلامرضا طبایی همچنین خواستار تصویب طرح گسترش فضای کتابخانه حضرت زهرا(س) حمیدیا در جلسه انجمن کتابخانه‌ های عمومی این شهر شد.

در این جلسه پیگیری جدی گسترش فضای کتابخانه حضرت زهرا(س) توسط اداره کل کتابخانه ‌ها و بخشداری مرکزی، برنامه‌ ریزی جهت اجرایی کردن رهنمودهای مقام معظم رهبری در دیدار کتابداران با ایشان و پیگیری تبلیغات کتاب و کتابخوانی در صدا و سیما تصویب شد.

سید محمدحسن علایی که به مدت دو سال سمت مدیرکلی کتابخانه های عمومی یزد را بر عهده داشت، به تازگی با حفظ سمت به عنوان سرپرست یزد، به عنوان مدیرکل امور استانها و انجمن های نهاد کتابخانه های عمومی کشور منصوب شده است.

کد خبر 1384093

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha