پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۴ شهریور ۱۳۹۰، ۱۲:۵۶

عطارباشی در گفتگو با مهر:

دامپزشکی خراسان رضوی 280 متخلف را به مراجع قضایی معرفی کرد

دامپزشکی خراسان رضوی 280 متخلف را به مراجع قضایی معرفی کرد

مشهد - خبرگزاری مهر: رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: در پی اجرای طرح تشدید نظارت بر مراکز فرآورده های خام دامی 280 واحد متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند.

جعفر عطارباشی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: امسال برای اولین بار طرح نظارت بر اجرای نظارت بهداشتی توسط 56 تیم عملیاتی انجام شد.

وی بیان کرد: اجرای این طرح علاوه بر افزایش بازدهی فعالیت های نظارتی باعث کشف مقادیر بیشتری ازتخلفات در راستای تامین سلامت غذائی روزه داران شد.

وی افزود: طی ماه مبارک رمضان بالغ بر 9 هزار بازدید ازهفت هزار و 233 مورد از واحدهای مرتبط با فرآورده های دامی شامل، مراکز عرضه و فروش این فرآورده ها، کشتارگاه های دام و طیور و مراکز بسته بندی، رستوران ها، سردخانه ها، آشپزخانه ها انجام شد که منجر به 71 مورد نمونه برداری برای ارسال به مراکز آزمایشگاهی جهت تایید تشخیص موارد شده است.

وی تصریح کرد: در رمضان امسال بیش از 32 هزارکیلوگرم انواع فرآورده های خام دامی غیر بهداشتی توسط اکیپ های دامپزشکی، ضبط شده که از این میان،بیش از 15 هزار کیلوگرم به دلیل وجود مشکلات حاد بهداشتی معدوم و از چرخه مصرف حذف شده است.

کد خبر 1399543

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha