حمید رضا آتشی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بانوی نگارگر نیشابوری آثار خویش را در نمایشگاه نقاشی "نقش خیال" در معرض دید عموم قرار داده است.
وی گفت: نمایشگاه نقاشی "نقش خیال" آثار بانوی هنرمند نیشابوری مرضیه الهی پور که شامل 20 اثر رنگ روغن، سیاه قلم و کارهای تزئینی، گواش، مدادرنگی با موضوع طبیعت، طبیعت بی جان و چهره در ابعاد 45در 35 تا 80 در120 سانتیمتر در معرض دید عموم قرار دارد.
آتشی تصریح کرد: این اولین نمایشگاه انفرادی بانوی هنرمند نیشابوری است که آثار را به سبک رئالیسم ارائه کرده است.
مسئول نگارخانه کمال الملک اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نیشابوربه سابقه کار این هنرمند اشاره کرد و افزود: وی متولد نیشابور است و 3سال است کار نقاشی را آغاز کرده و دارای کارشناسی مدیریت آموزشی از دانشگاه فردوسی مشهد است.
مسئول نگارخانه کمال الملک به هدف ازبرپایی این نمایشگاه اشاره کرد و گفت: این نمایشگاه با هدف ترویج هنر نقاشی و آشنایی جامعه هنری به خصوص بانوان با سبک رئالیسم و تشویق این قشر مهم جامعه به امور هنری بویژه نقاشی و نقد و بررسی آثار ایشان برگزار شده است.
وی تصریح کرد: این نمایشگاه از 19 لغایت 24 شهریور همه روزه از ساعت 9 الی 12 صبح و 4 الی 7 بعدازظهر در محل نگارخانه کمال الملک اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نیشابور بر پا است و آثار این هنرمند در معرض دید عموم قرار دارد.
نظر شما