به گزارش خبرنگار مهر، قنبر علی هراتی ظهر چهارشنبه با بیان این مطلب در همایش یک روزه مدیران مقاطع تحصیلی آموزش و پرورش ناحیه سه کرج به مناسبت بازگشایی مدارس و هفته دفاع مقدس اظهار داشت: حمایتهای بی دریغ فرماندار کرج از برنامه های مختلف آموزش و پرورش باعث شده است، دانش آموزان شهرستان از جمله دانش آموزان ناحیه سه در زمینه های علمی، پژوهشی و ورزشی حرف اول را در عرصه های مختلف کشوری و بین المللی بزنند.
وی افزود: در کنار حمایت های مسئولان شهرستان، سعی و تلاش همکاران فرهنگی، دانش آموزان سختکوش و اولیاء دانش آموزان نیز از نکات قابل توجهی است که توانسته است موجب ارتقاء سطح این ناحیه آموزشی شود.
این مسئول با اشاره به اینکه فرماندار کرج به عنوان رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان نقش بسزایی در رفع مسائل و مشکلات آموزشی دارد، بیان کرد: حضور موثر و با برنامه فرماندار شهرستان در جلسات تخصصی شورای آموزش و پرورش موجب ارتقاء سطح کیفی این جلسات شده است که امیدواریم با تلاش و همت سایر مسئولان این شورا شاهد تحولات چشمگیری در آموزش و پرورش شهرستان باشیم.


نظر شما