پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۸ شهریور ۱۳۹۰، ۱۳:۰۱

نوین اعلام کرد:

آموزش های شهروندی تا درب منازل تبریزیها گسترش یافته است

آموزش های شهروندی تا درب منازل تبریزیها گسترش یافته است

تبریز - خبرگزاری مهر: شهردار کلانشهر تبریز افزایش گستره آموزش های شهروندی تا درب منازل شهروندان را از اقدامات موثر در راستای گسترش فضای فرهنگی و توجه به نیازهای شهروندان امروز جامعه دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا نوین صبح دوشنبه در جمع دست اندرکاران برگزاری چهارمین جشنواره تابستانی تبریز، روند موجود را جهت فرهنگسازی و آموزش های شهروندی موثر دانست و ابراز امیدواری کرد با همکاری تمام فعالان بخش فرهنگ، تبریز به عنوان شهری فرهنگ مدار و شهروندانی فرهنگ ساز شناخته شوند.

شهردار کلانشهر تبریز در رابطه با دیدگاهها و برنامه های در حال اجرا گفت: حوزه فرهنگ حوزه ای گسترده و پهناور است، همانطور که مراسم وداع با ماه خدا با شکوه و عظمت و استقبال گسترده همشهریان برگزار شد، به پاس رشادت رزمندگان در سالهای دفاع مقدس تا پایان امسال تمثال چهار هزار و 800 شهید والا مقام در نقاط مختلف شهر نصب می شود و همچنین در سالروز تولد مولانا، یادمان شمس تبریزی کلنگ زنی می شود تا مقدمات ساخت یادمانی برای این آفتاب عرفان فراهم شود.

وی تصریح کرد: از طرف مجموعه شهرداری از تمامی هنرمندان، اهالی تئاتر و سینما و موسیقی، ورزشکاران و دیگر افرادی که در برگزاری جشنواره با برگزارکنندگان همکاری کردند تشکر می کنم و خواهان افزایش این ارتباط برای معرفی فرهنگ شهرمان هستیم.

نوین با اشاره به اقداماتی که در مدت جشنواره تابستانی تبریز به اجرا در آمد، گفت: توزیع خانه به خانه نشریات شهر من و تابستانه از سوی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تبریز نشان داد حوزه آموزش های شهروندی برای تمام برنامه ریزان بسیار حایز اهمیت است و از هیچ تلاشی در این راستا فروگذار نمی کنند.

شهردار کلانشهر تبریز ابراز امیدواری کرد با برگزاری موفق هفته فرهنگی تبریز در شهرهای دوشنبه و خجند تاجیکستان، موجبات معرفی شایسته فرهنگ و هنر و تاریخ شهر تبریز در کشور تاجیکستان و پس از آن در دیگر نقاط فراهم شود.

وی در ادامه محله محوری را از اقدامات و طرح های مفید چهارمین جشنواره تابستانی تبریز برشمرد و افزود: باید دیدگاه فرهنگ مدار در همه جا مد نظر قرار گیرد و مطالبات فرهنگی شهروندان به اندازه مطالبات خدماتی مهم تلقی شده و برای برآورده کردن آنها برنامه ریزی صورت گیرد.

گفتنی است چهارمین جشنواره تابستانی تبریز طی آیینی با حضور شهرداری تبریز، اعضای شورای اسلامی شهر، شهرداری های مناطق ده گانه تبریز و سازمان فرهنگی هنری شهرداری تبریز به طور رسمی پایان رسید.

کد خبر 1411649

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha