به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا نوین صبح دوشنبه در جمع دست اندرکاران برگزاری چهارمین جشنواره تابستانی تبریز، روند موجود را جهت فرهنگسازی و آموزش های شهروندی موثر دانست و ابراز امیدواری کرد با همکاری تمام فعالان بخش فرهنگ، تبریز به عنوان شهری فرهنگ مدار و شهروندانی فرهنگ ساز شناخته شوند.
شهردار کلانشهر تبریز در رابطه با دیدگاهها و برنامه های در حال اجرا گفت: حوزه فرهنگ حوزه ای گسترده و پهناور است، همانطور که مراسم وداع با ماه خدا با شکوه و عظمت و استقبال گسترده همشهریان برگزار شد، به پاس رشادت رزمندگان در سالهای دفاع مقدس تا پایان امسال تمثال چهار هزار و 800 شهید والا مقام در نقاط مختلف شهر نصب می شود و همچنین در سالروز تولد مولانا، یادمان شمس تبریزی کلنگ زنی می شود تا مقدمات ساخت یادمانی برای این آفتاب عرفان فراهم شود.
وی تصریح کرد: از طرف مجموعه شهرداری از تمامی هنرمندان، اهالی تئاتر و سینما و موسیقی، ورزشکاران و دیگر افرادی که در برگزاری جشنواره با برگزارکنندگان همکاری کردند تشکر می کنم و خواهان افزایش این ارتباط برای معرفی فرهنگ شهرمان هستیم.
نوین با اشاره به اقداماتی که در مدت جشنواره تابستانی تبریز به اجرا در آمد، گفت: توزیع خانه به خانه نشریات شهر من و تابستانه از سوی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تبریز نشان داد حوزه آموزش های شهروندی برای تمام برنامه ریزان بسیار حایز اهمیت است و از هیچ تلاشی در این راستا فروگذار نمی کنند.
شهردار کلانشهر تبریز ابراز امیدواری کرد با برگزاری موفق هفته فرهنگی تبریز در شهرهای دوشنبه و خجند تاجیکستان، موجبات معرفی شایسته فرهنگ و هنر و تاریخ شهر تبریز در کشور تاجیکستان و پس از آن در دیگر نقاط فراهم شود.
وی در ادامه محله محوری را از اقدامات و طرح های مفید چهارمین جشنواره تابستانی تبریز برشمرد و افزود: باید دیدگاه فرهنگ مدار در همه جا مد نظر قرار گیرد و مطالبات فرهنگی شهروندان به اندازه مطالبات خدماتی مهم تلقی شده و برای برآورده کردن آنها برنامه ریزی صورت گیرد.
گفتنی است چهارمین جشنواره تابستانی تبریز طی آیینی با حضور شهرداری تبریز، اعضای شورای اسلامی شهر، شهرداری های مناطق ده گانه تبریز و سازمان فرهنگی هنری شهرداری تبریز به طور رسمی پایان رسید.
نظر شما