به گزارش خبرگزاری مهر، محمدعلی محمدی در ستاد احیای زکات همدان افزود: این میزان زکات برای 14 پروژه جمعآوری شده که سه پروژه آن هنوز تعریف نشده است.
محمدی با بیان اینکهبه برکت جمهوری اسلامی احیای زکات مورد توجه قرار گرفته است، گفت: محقق نشدن اهداف مورد نظر در این عرصه به این علت است که مسئولان دولتی نتوانستهاند مردم را وارد عرصه احیا زکات کنند.
محمدعلی محمدی افزود: پارسال رقم 981 میلیون و 950 هزار ریال زکات توسط دهیاران در همدان جمعآوری شد که رقم قابل توجهی نیست و افق مورد نظر را محقق نکرده است.
وی گفت: سهم دولت نیز به مبلغ 492 میلیون و 500 هزار ریال بوده است.
اطلاع رسانی در خصوص فریضه زکات کافی نبوده است
محمدی با اشاره به اینکه تعداد جلسات برگزار شده در خصوص احیای زکات کافی نبوده و اطلاعرسانی در این زمینه کمرنگ بوده است، ادامه داد: افق مورد نظر امسال در خصوص جمعآوری زکات در همدان مبلغ 10 میلیارد ریال است.
معاون برنامهریزی و امور عمرانی فرمانداری همدان تاکید کرد: در این زمینه باید دستگاههای متولی به خصوص جهاد کشاورزی که ارتباط بیشتری با زکات دهندهها دارد، فعالیت بیشتری انجام دهند.
وی افزود: تشویق افراد زکات دهنده در روستاها و شناسایی افراد ذینفوذ اقدامی مؤثر در جمعآوری زکات خواهد بود.
معاون برنامهریزی و امور عمرانی فرمانداری همدان یادآور شد: وصول حق السهم دولت باید توسط بخشداران و اداره اوقاف در راستای ساخت مساجد و حسینیهها مورد پیگیری قرار گیرد.
باید حق السهم هر روستا از زکات پرداختی مشخص شود
وی اضافه کرد: برای هر یک از دهیاران باید حق السهم هر روستا مشخص شود و تمامی ظرفیتهای روستاها مورد استفاده قرار گیرد.
نماینده امام جمعه همدان در ستاد احیای زکات همدان نیز گفت: در خصوص احیای زکات باید در روستاها جلسات مستمر برگزار شود و در این زمینه کم کاری صورت نگیرد.
حجتالاسلام والمسلمین سیدعلی حسینی افزود: مبالغ جمعآوری شده در خصوص زکات بسیار پایینتر از مبالغ هدف است.
وی ابراز امیدواری کرد با همت و تلاش بیشتر، فرایض فراموش شده در جامعه احیا شود و مورد توجه مردم قرار گیرد.
نظر شما