فاطمه آجرلو در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: با توجه به توزیع نامتقارن بودجه حوزه نخبگان در سراسر کشور، تصمیم بر آن شد تا بهره برداری و استفاده از این بودجه در یک محل تعریف شده و شکل منسجمی به خود بگیرد.
نماینده مردم کرج ادامه داد: این امر کمک می کند تا زمینه حمایت عملی از این قشر مفید و اثرگذار کشور فراهم شود که این امر اهمیت فراوانی دارد.
آجرلو یادآور شد: موضوع نخبگی تعریف خاص خودش را دارد و لازم است در تصمیم گیری ها و برنامه ریزی ها به این امر توجه کافی شود.
تعریف جایگاه واقعی نخبگان در کشور دنبال می شود
این مسئول اضافه کرد: بحث حمایت از نخبگان از ابتدای مجلس هشتم مورد توجه بوده و یکی از اهداف ما در این موضوع تعریف جایگاه واقعی نخبگان در کشور است.
آجرلو گفت: با توجه به تکلیف مجلس شورای اسلامی در خصوص نخبگان و با توجه به امکانی که وجود داشت، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در زمان تصویب بودجه ، نگاه ویژه ای به این قشر داشته اند.
این مسئول افزود: این امر کک کرده که نمایندگان به نیازهای بودجه ای نخبگان توجه داشته باشند و زمینه تامین این نیازها فراهم شود.
نظر شما