به گزارش خبرنگار مهر، سینا ذکائی سرپرست ارکستر بادی تهران با اعلام این خبر در توضیح تغییر زمان برگزاری این کنسرت گفت: به دلیل تغییراتی که در برنامه های تالار وحدت اتفاق افتاده است به پیشنهاد دست اندرکاران این تالار مجبور به تغییر زمان برگزاری کنسرت ارکستر بادی تهران شدیم؛ این تعجیل در زمان برگزاری کنسرت درحالی صورت گرفت که گروه اقدام به بلیت فروشی کرده بود.
وی در ادامه افزود : از همین رو از دوستانی که بلیت این کنسرت را برای تاریخ های 14 و 15 مهرماه تهیه کرده اند تقاضا می شود تا برای دریافت بلیت های جدید به مراکزی که بلیت ها را از آنجا خریداری کرده اند مراجعه کنند.
لازم به ذکر است ارکستر بادی تهران در این کنسرت قطعاتی از موسیقی جز و لاتین و آثاری از آهنگسازانی چون مانچینی و چارلی پارکر را اجرا خواهد کرد.
نظر شما