۳ مهر ۱۳۹۰، ۲۱:۲۶

نیازآذری اعلام کرد:

ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در دانشگاههای مازندران ضروری است

ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در دانشگاههای مازندران ضروری است

ساری - خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ساری ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در دانشگاههای استان را ضروری دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، کیومرث نیاز آذری بعد از ظهر یکشنبه در جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی ساری اظهار داشت: دانشگاهها و مراکز آموزشی باید رسالت حفظ ارزشها و فرهنگ دفاع مقدس را بر دوش کشیده و با تولید علم و دانش در جهت اعتلاء نظام مقدس جمهوری اسلامی گام بردارند.

وی ترویج فرهنگ حجاب و عفاف را در دانشگاه ضروری دانست و گفت: انتظار داریم تا استادان و مسئولان دانشگاه برای ترویج ارزشهای انقلاب اسلامی، به ویژه فرهنگ عفاف و حجاب تلاش بیشتری کرده و رعایت هنجارها و ارزشهای دانشگاه توسط دانشجویان یک اصل ضروری بوده که باید مورد توجه قرار گیرد.
 
نیازآذری ضرورت برنامه ریزی در عصر دانایی و توانایی را مورد تاکید قرار دارد و گفت: بیش از ۹۵ درصد دانشجویان به ارزشها و به قانون پایببند هستند و باید تلاش کنیم در محیط دانشگاه مابقی دانشجویان را با آگاهی بخشی و ارشاد به این مجموعه اضافه کنیم.
 
وی تاکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی ساری به جایگاه مطلوبی رسیده و دستیابی به این جایگاه با همت استادان، کارکنان و دانشجویان محقق شده و امیدواریم دانشجویان فرصت ارزشمند دوران تحصیل را قدر بدانند و از این فرصت طلایی حداکثر استفاده را کنند.
 
حجت الاسلام حسین ابراهیمیان، نماینده دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه های مازندران از دانشگاه آزاد اسلامی ساری به عنوان یک الگو یاد کرد.
 
وی افزود: در سایه مدیریت دانشگاه و تلاش استادان و دانشجویان، دانشگاه آزاد اسلامی ساری نه تنها الگوی دانشگاههای آزاد اسلامی مازندران بوده، الگوی دانشگاههای دولتی شده است و با ایجاد بسترهای مناسب انتظار داریم تا حرکتهای جدید در زمینه فرهنگی در این دانشگاه انجام شود.
کد خبر 1416377

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha