به گزارش خبرنگار مهر، جلال خوابنما صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مددجویان کمیته امداد می توانند با بهره مندی از آموزش های فنی و حرفه ای در طرح های خود اشتغالی موفق عمل می کنند و با توانمندی اقتصادی به خودکفایی برسند.
وی گفت: در این راستا آمادگی کامل داریم که همه آموزشهای بخش دولتی درعرصه های مختلف و همچنین بخش های شهری و روستایی را در اختیار تحت پوشش ان کمیته امداد قراردهیم تا این افراد بتوانند از توانمندی های فنی و حرفهای بهره مند شوند و روند خودکفایی تسهیل شود.
وی با اشاره به عملکرد مطلوب کمیته امداد در ایجاد اشتغال و حمایت های لازم در این زمینه از محرومان و نیازمندان ، گفت: پیگیری و تاکید امداد در اشتغال مددجویان تحت پوشش و تلاش در جهت شکوفایی استعدادها و ظرفیت های این قشر در استان تا کنون موفقیت های ارزنده ای را رقم زده است.
وی با اشاره به امکان استفاده از ظرفیت های آموزشی آموزشگاههای آزاد فنی و حرفه ای در استان، گفت: هماهنگی های اجمالی در این زمینه انجام شده و امکان صرف اعتبارات دولتی در این زمینه نیز وجود دارد.
خوابنما گفت: در سال گذشته 400 میلیون دلار جهت آموزش مددجویان تحت پوشش سازمان های مختلف حمایتی در آموزشگاه های آزاد استان هزینه شده است.
وی با اشاره به برگزاری نخستین همایش علمی - پژوهشی کار و کارآفرینی کمیته امداد گفت: برگزاری این همایش نه تنها عملکرد و توانمندی های امداد را در عرصه اشتغال مددجویان به نمایش می گذارد بلکه موجب معرفی بیش از پیش این نهاد به مردم می شود.
وی افزود: این همایش علاوه بر افزایش اعتماد به نفس مددجویان این نهاد و تشویق آنان برای ورود در عرصه های کاری و فعالیتی، موجب شده است تا پژوهشگران و فعالان حوزوی و دانشگاهی وارد این عرصه شوند و حرکت ارزشمند توانمندسازی مددجویان امداد را با زیربنایی علمی و پژوهشی توام کند.
خوابنما تاکید کرد: این همایش می تواند آثار و نتایج مطلوبی در عرصه اشتغال و کارآفرینی کمیته امداد امام خمینی(ره) داشته باشد.
نظر شما