پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَهُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۵ مهر ۱۳۹۰، ۱۰:۳۱

ملی پوش تیروکمان ایران:

بدشانسی آوردم/ امیدی برای حضور در مسابقات آسیایی تهران ندارم

بدشانسی آوردم/ امیدی برای حضور در مسابقات آسیایی تهران ندارم

رضا زمانی‌نژاد به عنوان یکی از شانس های کسب مدال تیم تیروکمان ایران خبر از مصدومیتش در فاصله دوهفته مانده به مسابقات آسیایی تهران داد.

ملی پوش تیراندازی باکمان کشورمان که پیش از این صاحب مدالهای آسیایی و جهانی زیادی شده است در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: متاسفانه به دلیل فشردگی تمرینات از ناحیه کتف دچار آسیب دیدگی شده ام به طوریکه در دو روز گذشته نتوانستم تمرین ایده آلی را پشت سربگذارم.

وی افزود: این نوع آسیب دیدگی در کمانداران زیاد دیده می شود اما من تاکنون دچار چنین مشکلی نشده بودم و متاسفانه درست در فاصله دو هفته مانده تا مسابقات قهرمانی تیروکمان آسیا در تهران گرفتار شده ام.

رضا زمانی نژاد خاطرنشان کرد: با این وجود تلاش کردم تا در رکوردگیری ها شرکت کنم و حتی در بین 5 نفر حاضر در تیم در رده چهارم قرار گرفتم. قرار هست از بین ما 4 نفر در مسابقات تهران شرکت کنند.

وی ادامه داد: اگر فرصت داشتم تا چند روزی استراحت کنم مطمئنا بهتر می شدم اما تمرینات ما همچنان ادامه دارد و اگر در این موقعیت این کار را انجام دهم از بچه ها عقب می افتم. قرار هست باز هم کمانداران در انتخابی شرکت کنند. امید زیادی به بهبودی کامل و کسب موفقیت در رکوردگیری های آینده ندارم.

کماندار کامپوند کشورمان با بیان اینکه در تمرینات و رکوردگیری ها رکورد های بی نظیری را برجای گذاشته است، گفت: من در رکوردگیری ها حتی فاصله خود را به کمترین میزان ممکن تا رکورد جهان رساندم به طوریکه این فاصله تنها دو امتیاز بود. اما در  تمرین این چند روز به خاطر آسیب دیدگی عقب افتادم.

وی با اظهار امیدواری از کسب مدال کمانداران در مسابقات تهران گفت: میزبانی تهران فرصت خوبی است تا کمانداران بهترین و خوش رنگ ترین مدالها را برای ایران بدست آورند.

هفدهمین دوره مسابقات تیراندازی باکمان قهرمانی آسیا و انتخابی المپیک لندن از 28 مهر تا دوم آبان ماه در تهران برگزار می شود.

کد خبر 1426149

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha