پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۶ مهر ۱۳۹۰، ۹:۴۰

محمودزاده در گفتگو با مهر:

طرح تفصیلی شهر اصفهان ملاک عمل مدیران شهری قرار می‌گیرد

طرح تفصیلی شهر اصفهان ملاک عمل مدیران شهری قرار می‌گیرد

اصفهان - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان مسکن و شهرسازی استان اصفهان گفت: طرح تفصیلی شهر اصفهان ملاک عمل قانونی مدیران شهری و دستگاه‌های دولتی قرار می‌گیرد.

محمود محمودزاده در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به ابلاغ طرح بازنگری طرح تفصیلی شهر اصفهان در چهارم مهرماه سال‌جاری از سوی شورای عالی شهرسازی و معماری ایران بیان داشت: از این پس این طرح ملاک عمل قانونی برای مدیریت شهری و دستگاه‌های اجرایی شهر خواهد بود.

وی با اشاره به مراحل تصویب این طرح طی چند سال گذشته اظهار داشت: تهیه این طرح از سال1381 توسط مشاوران آغاز شد و پس از برگزاری بیش از یکصد جلسه کارشناسی و 50 جلسه کمیسیون ماده پنج در سال 89 به تصویب شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان رسید و جهت تایید و تصویب نهائی به شورایعالی معماری و شهرسازی ایران ارسال شد.

رئیس سازمان مسکن و شهرسازی اصفهان تصریح کرد: پس از برگزاری جلسات مربوطه، طرح مذکور در 12 بند از سوی معاون وزیر و دبیر شورایعالی شهرسازی و معماری ایران به مدیران دستگاه‌های اجرائی استان ابلاغ شد.

محمودزاده ظرفیت‌سازی فضائی- کالبدی برای تحقق توسعه کیفی شهر با نگاه ویژه به چشم‌اندازها، بافت تاریخی، عملکردهای منطقه‌ای ملی و بین‌المللی برای شهر اصفهان در چارچوب محدودیتها و پتانسیلهای حاکم و بازتاب آن در هر یک از قسمت‌ها و مناطق شهر را از عمده اهداف طرح بازنگری شهر اصفهان برشمرد.

وی بسترسازی و ایجاد تسهیلات لازم برای ارتقای کیفیت زندگی شهروندان اصفهان متناسب با نیاز و توان گروهها و اقشار مختلف شهر و شرایط موجود در قسمتهای مختلف را از دیگر اهداف طرح بازنگری دانست.

مدیرکل مسکن و شهرسازی استان اظهار داشت: براساس این طرح مشکلات شهر و شهروندان اصفهان در زمینه مسائل شهرسازی و معماری بهبود یافته و زمینه‌ساز توسعه و ارتقای کیفی شهر باشد.

وی در بخش دیگری از این گفتگو با اشاره به دیدار خود با مسئولان شهرستان نطنز و رفع مشکلات آنها در حوزه مسکن و شهرسازی، اظهار داشت: از جمله مشکلاتی که در دیدار با مسئولان شهرستان نطنز در حوزه مسکن و شهرسازی در روزهای گذشته مورد بررسی و بحث قرار گرفته است، مشکلات طرح جامع نطنز، سیل بند شهر و مسکن مهر است.

محمودزاده افزود: از دیگر مشکلات این شهرستان جانمایی به منظور احداث پایگاه بسیج شهرستان، جانمایی زمین برای مصلی نماز جمعه، باغ بانوان و مرکز خیریه برای کودکان بی‌سرپرست بود که مسکن و شهرسازی استان اصفهان به منظور رفع معضلات و برای ایجاد فضاهای مناسب در راستای رفاه حال مردم نطنز به دنبال حل تمامی مسائل است و در چارچوب قانون آمادگی هرگونه مساعدت و کمک را به این شهرستان دارد.

وی ادامه داد: به درخواست فرماندار و امام جمعه شهرستان نطنز مشکل زمین مصلی نماز جمعه این شهرستان نیز مرتفع شده و سازمان مسکن و شهرسازی به میزان بیش از 10هزار متر زمین به منظور اجرای این اقدام اختصاص داده است.

رئیس سازمان مسکن وشهرسازی اصفهان گفت: براساس مصوبه جدید دولت تمامی افرادی که پیش از این زمین دولتی دریافت کرده‌اند، می‌توانند به صورت خود مالک از وام مسکن مهر به منظور ساخت و ساز استفاده کنند.

وی بیان داشت: این مصوبه کمک چشمگیر به افرادی است که برای ساخت واحدهای مسکونی مشکل نقدینگی دارند.

کد خبر 1426527

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha