پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۳ مهر ۱۳۹۰، ۲۰:۰۴

استیلی پس از باخت پرسپولیس:

حضور دهنوی در مسابقه سئوال برانگیز بود/ شعارهای هواداران عادی شده است

حضور دهنوی در مسابقه سئوال برانگیز بود/ شعارهای هواداران عادی شده است

کرمان - خبرگزاری مهر: سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با اشاره به حضور دهنوی در زمین بازی گفت: حضور این بازیکن درحالی که اعلام می شد محروم است و صدور مجوز حضور وی در مسابقه در آخرین دقایق سئوال برانگیز است.

به گزارش خبرنگار مهر، حمید استیلی عصر شنبه پس از باخت یک بر صفر تیمش مقابل مس کرمان در ورزشگاه شهید باهنر این شهر گفت: نیمه اول این دیدار کاملا پایاپای بود و دو تیم سعی می کردند بازی را در دست بگیرند اما از روی یک حادثه تنها گل این دیدار را دریافت کردیم.

وی در ادامه افزود: در نیمه دوم و با تغییراتی که داده شد در نهایت تیم پرسپولیس بازی تهاجمی را انجام داد که به دلیل درخشش دروازه بان مس کرمان و عدم حضور چند بازیکن نتواستیم نتیجه را تغییر دهیم.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس خاطر نشان کرد: مشکل اصلی امروز ما در زمین ناتوانی بازیکنان در زدن ضربه‌های آخر بود و به خصوص در ضربه‌های ایستگاهی موقعیت‌های تیم از دست رفت و در نهایت هم سه امتیاز بازی نصیب مس کرمان شد.

استیلی با مطرح کردن حضور دهنوی در این مسابقه ادامه داد: دهنوی در این مسابقه محروم بود و قبل از بازی اینگونه اعلام شد اما نمی دانم چطور شد که فدارسیون در آخرین لحظه با حضور این بازیکن در مسابقه موافقت کرد و محرومیت او را مربوط به مسابقه بعد تیم مس دانسته است.

سرمربی پرسپولیس در خصوص شعارهای هواداران پرسپولیس و حمایت آنها از علی دایی گفت: از ابتدای فصل این مورد را در مسابقات مختلف پرسپولیس دیده‌ایم و دیگر به آن عادت کرده‌ایم.

وی گفت: همین حاشیه سازی‌ها تمرکز بازیکنان را به هم می زند و بازیکنان در روند عادی مسابقه دچار استرس و عدم تمرکز می شوند.

وی در خصوص دروازه بان مس کرمان گفت: امروز روز دروازه بان مس بود و در واقع تمام توپ‌های ما را مهار کرد و موجب پیروزی تیمش شد.

استیلی گفت: در نیمه دوم تاکتیک پرسپولیس ارسال توپ‌های هوایی از دو جناح بود که همه این توپ‌ها را دروازه بان مس به خوبی کنترل کرد.

وی به نبود 6 بازیکن اصلی پرسپولیس اشاره کرد و گفت: نمی خواهم باخت تیم را به این وسیله توجیه کنم اما باید این واقعیت را در نظر گرفت که نبود این بازیکنان در شکست تیم بی تاثیر نبود.

وی به محمد نوری اشاره کرد و گفت: این بازیکن تمام سعی خود را کرد اما در واقع نبود مکمل‌های نوری موجب شد بازی این بازیکن به چشم نیاید و نتیجه مطلوب ندهد.

تیم فوتبال پرسپولیس هفته دهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور را با شکست مقابل مس کرمان پشت سر گذاشت و به سکوی دهم جدول رده بندی این رقابت‌ها سقوط کرد.
کد خبر 1433887

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha