بهنام مریدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در بررسیهای انجام شده درباره ازدواج و طلاق در 10 سال گذشته مشخص شد که 13 درصد طلاقهای ثبت شده در خوزستان به زوجهای همسن مربوط بوده است. با افزایش فاصله سنی زوجها به بیش از پنج سال، میزان طلاق هم به صفر رسیده ولی در ازدواجهایی که سن زن از مرد بیشتر بوده میزان طلاق زیاد است.
مریدی درباره نسبت ازدواج به طلاق در استان خوزستان تصریح کرد: بر اساس آمار سال گذشته، به ازای هر شش ازدواج در کشور، یک طلاق ثبت می شود، این در حالیست که در خوزستان به ازای هر 9 ازدواج یک طلاق انجام میشود. خوزستان در زمینه تعداد طلاق پنجمین استان کشور است. سیستان و بلوچستان و یزد هم از دیگر استانهایی هستند که فراوانی طلاق در آنها کم است.
مدیرکل ثبت احوال خوزستان گفت: «ستایش» در نیمه نخست سال جاری در رتبه چهارم پرطرفدارترین نامها در استان خوزستان بوده و تقاضا برای ثبت این نام روز به روز در حال افزایش است.
وی اضافه کرد: سریالهای تلوزیونی نقش بسیار زیادی بر فرهنگ جامعه دارند و بسیاری افراد نام فرزندان خود را از روی این سریالها انتخاب میکنند. پیش از این نامهای ائمه (ع) بیشترین فراوانی را در استان داشت.
مدیرکل ثبت احوال خوزستان با اشاره به اینکه وضعیت ازدواج و طلاق در 10 سال گذشته بررسی شده است، عنوان کرد: در سال 80 نسبت ازدواج به طلاق 14 بوده است، در حالیکه در سه سال گذشته این نسبت کاهش یافته و لازم است در زمینه بررسی این موضوع از جامعه دانشگاهی کمک گرفته شود.
مریدی گفت: در سال جاری 30 هزار و 900 ازدواج و بیش از سه هزار و 290 طلاق در خوزستان به ثبت رسیده است.
وی آمار ازدواج را در سال گذشته 56 هزار و 835 مورد عنوان کرد و اظهار داشت: شش هزار و 634 مورد نیز طلاق در این مدت در استان اتفاق افتاده است.
مدیرکل ثبت احوال خوزستان با بیان اینکه اداره کل ثبت احوال خوزستان در تلاش برای جمع آوری گنجینه اسناد مشاهیر و مفاخر خوزستان است، اظهار کرد: مسئولان دستگاه های اجرایی مسئول در صورتی که از مشاهیر، سرداران و مفاخر خوزستان اسنادی در اختیار دارند آن را به ثبت احوال ارائه دهند تا گنجینه ای کامل و جامع از مشاهیر و مفاخر استان تهیه شود.
نظر شما