اسدالله عباسی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه یکی از مهمترین ظرفیت های گیلان ظرفیت علمی این استان است، افزود: از این فرصت مهم باید در قالب برنامه های هدفمند بهره جست.
وی همچنین به مزیت های طبیعی به ویژه کشاورزی از قبیل ابریشم، چای، کنف، زیتون و توسعه نساجی در گیلان اشاره کرد و اظهارداشت: واحدهای متعددی امروز در عرصه صنایع دارویی، فولادی، محصولات کانی غیرفلزی، بهداشتی، الکترونیک، غذایی و آشامیدنی در این استان ایجاد شده است.
نماینده مردم رودسر و املش گفت: با توجه به نامگذاری امسال به نام جهاد اقتصادی، برای عملی شدن این شعار، ورود هدفمند به بازارهای جهانی و ارتقای تولید و صنعت ضروری است.
وی افزود: شناسایی ظرفیت های متعدد گیلان برای پیشرفت و تلفیق این ظرفیت ها با صنعت، زمینه افزایش تولید و درعین حال افزایش کیفیت تولید را به دنبال دارد.
عباسی ادامه داد: بدون شک تحول درصنعت گیلان، تاثیربسزایی در رونق دیگر فعالیت های اقتصادی از قبیل کشاورزی، گردشگری و تجارت خواهد داشت.
وی یادآورشد: اگر سیاست های جدیدی که برای توسعه صنایع در گیلان ایجاد و در دولت فعلی بطور گسترده دنبال شده ادامه یابد، توسعه پایدار نیزدر استان سرعت خواهد گرفت.
نماینده مردم رودسر و املش گفت: اصلی ترین محور توسعه استان به لحاظ مساعد بودن شرایط اقلیمی، کشاورزی و اولویت بعدی آن صنعت است.
وی افزود: سرمایه گذاری در بخش کشاورزی با کمترین سرمایه امکان پذیر است و در کوتاهترین زمان می تواند باعث تولید شغل شود و به ثمردهی برسد که این موضوع از لحاظ اقتصادی بسیار پر اهمیت است.
عباسی به خودکفایی در تولید برنج به عنوان یک محصول استراتژیک اشاره کرد و اظهار داشت: استقلال درتولید برنج موضوعی است که بسیاری از کشورها برای رسیدن به آن تلاش می کنند.
وی بیان داشت: در گیلان با وجود منابع طبیعی و شرایط جوی می توان با برنامه ریزی صحیح به تولید انبوه در بخش کشاورزی به ویژه برنج مبادرت ورزید و در این بخش که می تواند باعث رشد و توسعه استان شود، همت گمارد.
وی در ادامه به بهره وری زمین و آب کشاورزی در این صنعت اشاره کرد و یادآورشد: یکی از مصادیق بهره وری یکپارچه سازی اراضی کشاورزی است که باید از حالت پراکنده و قطعه قطعه خارج شود و همچنین باید در کشاورزی به سمت گسترش آبیاری مدرن بود تا بتوان از منابع موجود بالاترین بهره وری را داشت.
نظر شما