به گزارش خبرنگار مهر، علاءالدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در حاشیه برگزاری جلسه علنی روز یکشنبه در جمع خبرنگاران پارلمانی در واکنش به اظهارات مقامات سعودی مبنی بر مقابله به مثل در قضیه ترور سفیر این کشور در واشنگتن گفت: مقابله به مثل به معنای انجام یک عمل است. این در حالیست که اصل عمل ترور سفیر سعودی از نظر ما مردود است.
وی افزود: آنها باید باور کنند که صد در صد چنین عملی انجام نشده است، البته اینکه سازمان سیا و موساد سند طراحی خواهند کرد ساده ترین کاری است که یک سازمان می تواند انجام دهد. اما واقعیت خلاف این موضوع است.
بروجردی گفت: عربستان کشوری نیست که بتواند در برابر حرف آمریکایی ها مقاومت کرده و عکس العمل منفی داشته باشد.
وی موضوع ترور سفیر سعودی را بازی طراحی شده ای خواند و گفت: عربستان به عنوان متحد آمریکا در خلیج فارس ناگزیر از تایید نظر آمریکا است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه سیاست ایران ترور نیست، گفت: ما بزرگترین قربانی تروریسم هستیم امروز اروپایی ها هم منافقین را از لیست تروریست ها خارج کرده اند و این عمل آنها را در مقابل علامت سئوال قرار می دهد، آمریکایی ها در تلاشند که در عرصه جهانی علیه ایران فضاسازی کنند و در این مسیر سند سازی راحت ترین کاریست که یک کشور می تواند انجام دهد.
بروجردی گفت: آمریکایی ها اگر مدعی هستند در رابطه با ترور سفیر سعودی سندی دارند اسنادشان را رو کنند چرا که ما نسبت به خود اطمینان صد در صدی داریم.
خبرنگاری در رابطه با سابقه دار بودن ایرانی متهم به ترور جویا شد که بروجردی گفت: وزارت خارجه باید حتما در ارتباط با این موضوع مدعی باشد و در مجامع بین المللی این موضوع را پیگیری کند، چرا که موضوع ترور سفیر سعودی مسئله ای است که رسانه های بیگانه آن را اعلام کرده اند و تحلیل گران آمریکایی هم آن را به سخره گرفته اند.
بروجردی خاطر نشان کرد: گفته می شود فرد دستگیر شده علاوه بر سوء سابقه دچار فراموشی نیز هست.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره ادعای مقامات آمریکایی درباره ملاقات نمایندگانی از ایران با مقامات آمریکایی گفت: در جهان امروز که عصر ارتباطات و اطلاعات است هیچ خبری مخفی نمی ماند لذا اگر آمریکایی ها اگر ملاقاتی انجام داده اند به طور واضح بگویند این مذاکرات کجا و به چه نحوی انجام شده است.
وی خاطر نشان کرد: سیاست ایران مذاکره دوجانبه و مستقیم با آمریکا نیست مگر در موارد خاص که نظام نسبت به آن تصمیم گیری می کند به طور مثال درباره عراق ما سه دور مذاکره با آمریکایی ها داشتیم تا به مسئله امنیت عراق کمک کنیم.
نظر شما