۲۴ مهر ۱۳۹۰، ۱۸:۰۷

یوسف یوسفی مدیرکل منابع طبیعی استان مرکزی شد

یوسف یوسفی مدیرکل منابع طبیعی استان مرکزی شد

اراک - خبرگزاری مهر: طی مراسمی با حضور معاون آبخیزداری سازمان منابع طبیعی، آبخیزداری و جنگلهای کشور، یوسف یوسفی به عنوان مدیرکل جدید منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی معرفی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، معاون آبخیزداری منابع طبیعی، آبخیزداری و جنگلهای کشور در این مراسم که ظهر یکشنبه در اراک برگزار شد، گفت: مجلس شورای اسلامی با تصویب قانون افزایش بهره وری امکان تسریع برنامه های حوزه منابع طبیعی را فراهم کرده است.

محمد رضا شجاعی افزود: استانهای کشور باید با توجه به این مهم در راستای عملیاتی کردن تمامی بندهای قانون افزایش بهره وری در قالب برنامه های توسعه و سند چشم انداز 20ساله همت گمارند.

وی در ادامه با اشاره به رسالت خطیر حوزه آبخیزداری در راستای صیانت از عرصه های طبیعی، بیان داشت: تحقق این مهم در گرو فرهنگ سازی و جلب مشارکت بهره برداران است.

معاون آبخیزداری سازمان منابع طبیعی، آبخیزداری و جنگلهای کشور در بخش دیگر سخنان خود بااشاره به قرار گرفتن کشور ایران بر روی کمربند خشک کره زمین، یادآور شد: ایران ازجمله کشورهای خشک با میانگین بارندگی بسیار پایین است که توجه به این مهم اجرای طرح های آبخیزداری را در کشور ضروری می سازد.

شجاعی افزود: جدی گرفتن مباحث آبخیزداری و ارائه سهم مناسب از اعتبارات استانها در مدیریت آبخوان و آبخیز با توجه به قرار گرفتن ایران در منطقه نیمه خشک به عنوان یک مسئله اولویت دار باید همواره مورد توجه همگان باشد.

وی در ادامه با اشاره به ابلاغ اعتبارات خشکسالی استانها درسال جاری بیان داشت: این اعتبارات باید به طور ویژه و خاص در راستای اجرای طرح های آبخیزداری استانها به کار گرفته شود.

کد خبر 1434826

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha