به گزارش خبرنگار مهر، محمد محمدیقیداری ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: از این تعداد بیمار روانی مزمن ثبت شده در بهزیستی استان زنجان، نزدیک به ۱۴۵ نفر از آنان به صورت شبانهروزی در مراکز بهزیستی نگهدای و تحت درمان هستند.
وی با بیان اینکه فقر و مشکلات مالی، از مهمترین و شایعترین دلایل برای به خطر افتادن سلامت روانی است ادامه داد: با توجه به اینکه جامعه کنونی ما در حال گذر از جامعه سنتی و پیشروی به سوی جامعه صنعتی میباشد، مردم نیز فشارهای روحی و روانی فراوانی را تا زمان تثبیت جامعه صنعتی و پیشرفته تحمل خواهند کرد.
محمدی قیداری با اشاره به اجرای طرح رسیدگی به بیماران در منازل آنها، افزود: بیش از ۵۰ بیمار روانی نیز توسط پزشکان مجرب، مددکاران اجتماعی، پرستاران و روانشناسان در منازل آنها نگهداری و درمان میشوند.
معاون توانبخشی ادارهکل بهزیستی استان زنجان، افزود: بعد از افتتاح کارگاه تولیدی و حمایتی بیماران روانی، بیش از ۴۰ نفر مددجو مشغول به کار شدهاند که این امر میتواند به پروسه درمان آنان سرعت زیادی ببخشد، لذا بیماران همواره از کمکهای مالی و حمایتهای روحی این ادارهکل برخوردارند.
محمدی قیداری با تأکید بر نقش کلیدی ورزش در سلامت روانی افراد افزود: با ورزش و تحرکات مناسب بدنی و نیز مطالعات روانشناسی و افزایش سطح آگاهی، میتوان به ارتقاء سطح سلامت روانی جامعه و افراد، کمک شایانی کرد.
نظر شما