پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ آبان ۱۳۹۰، ۸:۲۶

اعضای شورای اسلامی نیشابور از رواج بدحجابی انتقاد کردند

اعضای شورای اسلامی نیشابور از رواج بدحجابی انتقاد کردند

نیشابور - خبرگزاری مهر: اعضای شورای اسلامی نیشابور از توزیع وسیع مشروبات الکلی، سی‌دی‌های مبتذل و مستهجن، رواج بدحجابی و تعداد کم نیرو در مراکز انتظامی انتقاد کرده و از این موارد به عنوان دغدغه‌های خود در حوزه امنیت اجتماعی و اخلاقی نام بردند.

به گزارش خبرنگار مهر، اعضای شورای اسلامی نیشابور عصر سه شنبه در نشست خود با فرمانده انتظامی این شهرستان که در محل اتاق جلسات معاونت استانداری و فرمانداری نیشابور تشکیل شده بود مطالبات شوراییان و نمایندگان محلی مردم مطرح شد.

رئیس شورای اسلامی بخش سرولایت از رواج مشروبات الکلی و مزاحمت مشروبخواران در مجالس شادی مردمی در این بخش خبر داد.

یعقوب‌علی اکبری از عدم راه‌اندازی پاسگاه در روستای در حال ارتقاء به شهر برزنون در این بخش انتقاد کرد.

برات‌علی احمدی نماینده شورای اسلامی شهر چکنه مرکز بخش سرولایت نیز این معضلات را تأیید کرد و با اشاره به مزاحمتها و درگیریهای لفظی و فیزیکی به‌وجود آمده توسط ایشان با مردم خواستار برخورد جدی مأموران انتظامی با اینگونه افراد شد که اصرار به انجام خطا دارند.

نماینده شورای اسلامی بخش زبرخان نیز از رواج مصرف مشروبات الکلی در مجالس عروسی این بخش اطلاع داد.

محمدحسین برجی با انتقاد از عدم ساماندهی گروههای موسیقی در مجالس شادی خطاب به مسئولان تصریح کرد: اگر با اینها برخورد نمی‌شود حداقل برای فعالیت اینها وقت تعیین شود تا مزاحمتهای صوتی تا اذان ادامه پیدا نکند!

حسین علوی‌نسب نماینده شورای اسلامی شهر درود و دلخوش رئیس این شورا از تعداد کم مأموران انتظامی به‌ویژه پلیس راهور به خصوص در ایام تعطیل انتقاد کرد.

عبدالحسین قائمی رئیس شورای اسلامی زبرخان و محمدرضا رحیمی نماینده شورای اسلامی شهر خرو و جواد قدمگاهی رئیس شورای اسلامی قدمگاه نیز خواستار افزایش نیرو برای ارتقاء امنیت در این مناطق شدند.

رحیمی خواستار ایجاد دومین پاسگاه یا کلانتری در دهستان اردوغش و قائمی خواستار راه‌اندازی پاسگاه در دهستان اسحاق‌آباد شد.

نماینده شهر خرو یادآور شد: کمبود نیرو باعث شده اخطاریه محاکم قضایی به عوض اینکه چند روز قبل از تشکیل دادگاه به فرد مورد نظر ابلاغ شود با تأخیر بسیار به فرد مورد نظر می‌رسد و این باعث ایجاد مشکلات عدیده حقوقی برای مردم شده است.

جلال اسحاقی از شورای بخش مرکزی هم خواستار برخورد با جوانان موتورسوار شد و در عین حال از نیروی انتظامی خواستار رعایت حال کشاورزانی که همراه با وسایل کار در حال ترددند ولی فاقد کلاه کاسکت هستند، شد.

علی‌اصغر شاکری رئیس شورای اسلامی بخش مین‌جلگه هم به فرمانده انتظامی نیشابور توصیه کرد به‌منظور پیشبرد اهداف نیرو، جلساتی همفکری و تحلیل با اعضای شورا به صورت ادواری برگزار شود.

مجتبی ایلیکیان رئیس شورای اسلامی شهر عشق‌آباد ضمن تشکر از نیروی انتظامی به خاطر ارائه تسهیلات به روستاییان برای اخذ گواهینامه رانندگی خواستار تداوم این طرح و توسعه آن در روستاهای مختلف شد.

در همین جلسه، رئیس شورای اسلامی استان خراسان رضوی گفت: نشست مستمر شوراها با نیروی انتظامی می‌تواند به پیشگیری از جرم کمک کند.

محمدمهدی کرمانی، تأسیس کلانتریها و پاسگاههای مصوب شهرستان برای ارتقای ضریب امنیت در شهرستان را مطلوب و بالاتر از سایر شهرستانهای استان توصیف و از تلاشهای فرمانده بومی انتظامی نیشابور در ارتقاء امنیت این شهرستان قدردانی کرد

وی از وضعیت رعایت شئونات اسلامی در مجالس شادی برخی از مردم انتقاد کرد و خواستار برخورد حساب‌شده مأموران انتظامی با هنجارشکنان شد.

به نظر وی رعایت ارزشهای اسلامی در مجالس موجب رضایت خداوند و استحکام بنیان خانواده می‌شود.

رئیس شورای اسلامی نیشابور گفت: هدف از تشکیل این جلسه را تعامل و همکاری نهاد شورا برای ارتقاء امنیت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرایم عنوان کرد.

حسین طباطبایی با بیان اینکه منطقه نمونه گردشگری ایرانی و خارجی است ضرورت حضور پرسنل انتظامی در اماکن سیاحتی، زیارتی و تاریخی را برای تأمین امنیت یادآور شد.

وی اظهار داشت: شوراهای مناطق مختلف شهرستان و به‌خصوص دهیاران روستاها آمادگی دارند به‌عنوان همیار پلیس به‌شکلی هدفمند و برنامه‌ریزی شده با نیروی انتظامی همکاری کنند.

وی اضافه کرد: دهیاران می‌توانند با ارائه اطلاعات لازم، پلیس را در پیشگیری از وقوع جرم یاری ‌دهند.

وی تأکید کرد: جانمایی تابلوهای انتظامی در گذشته بدون هماهنگی با مسئولان ذیربط بوده که نمای زیبایی شهری را به هم زده است که خواستار تجدیدنظر در این‌باره و جابه‌جایی تابلوها با هماهنگی مسئولان محلی هستیم.

طباطبایی جلوگیری از آلودگی صوتی برخی کاروانهای عروسی در مناطق مختلف شهرستان را از مطالبات شوراهای شهری و روستایی شهرستان نیشابور عنوان کرد.

وی یادآور شد: راه‌اندازی پاسگاههای روستاهای چندهزار نفری برزنون سرولایت و اسحاق‌آباد زبرخان که مرکز دهستان هستند از مطالبات دیرینه مردم منطقه است که متأسفانه توجه لازم به آن نشده است.

در ادامه فرمانده انتظامی نیشابور گفت: جلب رضایت مردم، عدم ظاهرسازی و روپوش گذاشتن بر مشکلات و اصلاح رفتار سازمانی پرسنل اولویتهای دستور کار این نیرو در این شهرستان است.

سرهنگ محمد حسن امیری افزود: مراجع انتظامی باید پناهگاه واقعی مردم باشند.

وی اضافه کرد: اگر کسی به اماکن انتظامی رفت و نتوانست هیجانات خود را کنترل کند مأموران باید با سعه صدر با او برخورد کنند.

وی با بیان اینکه خدمات‌رسانی به روستاها در اولویت کار ماست تاکنون با حضور تیمهای پلیس راهور در روستاها برای 750 نفر از متقاضیان روستایی، گواهینامه موتورسیکلت صادر شده است.

عضو شوای تأمین نیشابور با اشاره به اینکه شعار هفته ناجا در مهرماه امسال "سهم من در آرامش؟" بود خطاب به اعضای شورای اسلامی نیشابور گفت: ارائه اطلاعات به پلیس می‌تواند به پیشگیری از جرم در جامعه و برخورد با افراد خاطی کمک کند و باید روحیه امر به معروف و نهی از منکر در مردم تقویت شود.

امیری با درخواست از حضار که اگر نارسایی هست به من اطلاع دهید تا آن را پیگیری و اصلاح کنم در عین حال اظهار کرد: نیروی انتظامی نیاز به تشویق عوام و خواص دارد.

وی با تأکید بر فاش نشدن هویت اطلاع‌دهندگان به 110 از شوراها دعوت کرد مشکلات امنیتی روستاها را شناسایی و به ناجا اطلاع دهند تا با معضلات اعلام‌شده برخورد شود.

وی تصریح کرد: تحت هیچ شرایطی کسی که به کلانتریها یا پاسگاهها اطلاعات می‌دهد نباید به این اماکن دوباره بیاید.

فرمانده انتظامی نیشابور تأکید کرد: باید مردم به کمک انتظامی بیایند تا بستر جرم از جامعه از بین برود.

امیری در پاسخ به مطالبات شورائیان اظهار داشت: در صورت دادن سرنخ مسائل مشکوک تیم اطلاعات انتظامی وارد عمل می‌شود و در موقع خود تیم عملیات برخورد می‌کند.

وی ضمن قبول برخی معضلات چون شرابخواری گفت: تاکنون مأموران انتظامی با افراد زیادی از این دست برخورد کرده‌اند و باندهای تولید و توزیع و ورود مشروبات الکلی خارج از شهرستان شناسایی و منهدم شده‌اند تا جایی که قضات نیز با این دسته از جرائم سختگیری دارند.

وی ضمن قبول برخی معضلات در مجالس شادی عمومی با تأکید بر وظیفه مردم بر تذکر به متخلفان و کنترل اطرافیان یادآور شد: مأموران سعی دارند با کنترل تالارهای عروسی و افراد مطرب و تذکر به بزرگان خانواده از شدت این تخلفات بکاهند.

فرمانده انتظامی نیشابور با استقبال از مساعدت شورای اسلامی شهر درود گفت: در صورت تحویل گرفتن زمین نقشه تهیه شده و به تشکیلات ناجای استان ارسال می‌شود که اگر تایید شد شورا سند را برای ناجا بزند.

امیری در خصوص زمین اهدایی شورای اسلامی برزنون به ناجا برای احداث پاسگاه مکان تعیین شده را به لحاظ کارشناسی ناجا نپذیرفت.

وی با تاکید بر اجرای طرحهای برخورد با موتورسواران متخلف گفت: طرح ساماندهی تفرجگاه‌ها در مراجع ذی‌ربط در حال بررسی است.

امیری درباره مقابله با هنجارشکنان تصریح کرد: به ناجا اطلاع دهید تا چشم ناپاک را درآورده و دست کج را قطع کنیم.

وی بر ادامه جلسات مشورتی با شوراهای اسلامی نقاط شهری و روستایی تاکید کرد.

کد خبر 1449649

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha