به گزارش خبرگزاری مهر، مدرس موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) قم در این نشست با اشاره به اینکه در نگاه بسیجیها در جنگ می شد بی اعتنایی به دنیا را دید، افزود: تا زمانی که ایمان، اخلاص و رهبری را داریم کسی نمی تواند ما را شکست دهد و به همین دلیل است که دشمن پس از ناکامی در جنگ سخت نوع جنگ را عوض کرده و به جنگ نرم روی آورده است.
وی ادامه داد: دشمن جنگی را به راه انداخته است که کسی نمی تواند آن را ببیند و برخیها هم به اشتباه می گویند که چون دشمن جلوی چشمان ما نیست، پس دشمنی هم وجود ندارد.
جهان بین هدف جنگ نرم دشمن را بیدار کردن امیال اژدهای درونی افراد عنوان کرد و گفت: شبکه هایی مانند فارسی وان را برای این راه اندازی کردهاند که امیال درون ما را تحریک کنند و آن وقت است که دیگر کسی جلودار آن نیست.
وی یادآور شد: کمترین کارتونهای دوبله شدهای را می بینیم که علائم فراماسونری و شیطان پرستی در آن نباشد که یا خوابیم یا خود را به خواب زدهایم.
مدرس موسسه آموزشی- پژوهشی امام خمینی(ره) قم، بازگشت به فرهنگ خودی را تنها راه مقابله با جنگ نرم دشمنان عنوان کرد و گفت: ما در فرهنگ خودی سوپرمن نداریم، اما عاشورا را داریم و البته ما عاشورای تاریخی نمی خواهیم بلکه عاشورای زنده را می طلبیم.
نظر شما