به گزارش خبرگزاری مهر، مدیر کل ورزش و جوانان استان البرز منتقمی، در اولین مجمع انتخاباتی رئیس هیئت کونگ فو استان با اعلام این مطلب افزود: ورزش استان البرز در تمامی صحنه ها و زوایای مختلف خود نیازمند برنامه ریزی جامع و کاملی می باشد تا با این برنامه ریزی ها روند رو به رشد ورزش استان البرز به سمت تکامل خود سوق بردارد.
وی ادامه داد: در همین راستا ما به دنبال کار عجولانه و شتاب زده نبوده و مصمم هستیم تا انتخابات هیئت ها را با برنامه ریزی صحیح و در فرصت مناسب برگزار کنیم.
بهروز منتقمی در ادامه، شتابزدگی در انجام کارها را یکی از آفتهای بزرگ مدیریتی قلمداد کرد و افزود: با پرهیز از شتابزدگی در برگزاری انتخابات، سعی خواهیم کرد تا ابتدا نسبت به برگزاری انتخابات هیئت هایی اقدام کنیم که در گذشته کار ثبت نام از از کاندیداها و استعلام از مراجع ذیصلاح صورت گرفته شده باشد.
این مقام مسئول در پایان تصریح کرد: ورزش استان البرز با نگرش همه جانبه در مسیر تعالی گام برمی دارد و از تمامی خانواده بزرگ ورزش البرز بواسطه تلاشهای شبانه روزی قدردانی می کنیم.


نظر شما