به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محسن محمودی افزود: سالهاست مقام معظم رهبری به شبیخون فرهنگی اشاره کردند اما آنهایی که باید در عرصه اجرا به منویات آقا عمل می کردند، کوتاهی کرده اند.
وی تصریح کرد: فلسفه نامگذاری این روزها، توجه به فرهنگ و ارزشهای جامعه است، بدیهی است ملتها باید پاسدار ارزشهای فرهنگی خود باشند؛ آن روز در دفاع مقدس محمد حسین فهمیده ها سربلند بیرون آمدند و امروز دانش آموزان باید با توجه به اینکه دشمن، این عزیزان و جوانان دانشجو را مورد هدف عمده حملات خود قرار داده، باید آگاه باشند.
بیداری اسلامی با تکیه بر فرهنگ انقلاب اسلامی است
مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان ورامین افزود: بیداری اسلامی با تکیه بر فرهنگ انقلاب اسلامی است و به همین دلیل باید قدر فرهنگ و ارزشهای خود را بدانیم و با فرهنگ منحط غرب که جز پوچی ارمغانی ندارد، مبارزه شود.
وی سپس با اشاره به ۱۳آبان آن را نقطه عطفی در انقلاب اسلامی دانسته و گفت: ۱۳آبان سالروز تبعید آن پیر سفر کرده است، فریادهای کوبنده آن امام عظیم الشأن علیه امریکا و اسرائیل، در نهایت به تبعید ایشان منجر شد اما این فریادها خاموش نشد و امروز در دنیا طنین انداز است.
حجت الاسلام محمودی ادامه داد: در ۱۳آبان ۵۸دانشجویان پیرو خط امام، لانه جاسوسی آمریکا را تسخیر کردند و ابهت پوشالی امریکا را فرو ریختند و شما ورامینیها افتخار دارید در آن زمان در اوج خیانتهای ملی گراها، کفن پوش برای حمایت از این حرکت انقلابی مقابل لانه جاسوسی اجتماع کردید و امام جمعه بزرگوارتان در آنجا به سخنرانی پرداختند.
دانش آموزان ورامینی نیاز فراوانی به احداث اردوگاه دانش آموزی دارند
وی در ادامه با اشاره به روز دانش آموز گفت: دانش آموزان ورامینی نیاز فراوانی به احداث اردوگاه دانش آموزی دارند،جمعیت فراوان دانشجویی شهرستان ورامین و نیاز فرهنگی و اجتماعی آنها احداث اردوگاه را به یک ضرورت تبدیل نموده است.
محمودی با تسلیت شهادت امام محمد باقر(ع) گفت: ایشان در دوران بسیار سخت با پروراندن شاگردانی بزرگ توانستند تعالیم اهل بیت را گسترش دهند.
امام جمعه موقت ورامین ادامه داد: اگر امروز حلال و حرام الهی به آسانی به ما گفته می شود، مدیون این بزرگواران هستیم.
وی سپس با اشاره به روز عرفه تصریح کرد: امام صادق(ع) فرمودند "هرکس در روز عرفه با شناخت کامل به زیارت امام حسین(ع) برود ثواب یکهزارحج عمره و غزوه را خواهد داشت"، عرفه روز شهادت سفیر امام حسین(ع) و روز شهادت مسلم بن عقیل(ع) است و مراسم آن باید باشکوه برگزار شود.
دولت موظف است مصوبات خود را اجرا کند
خطیب نماز جمعه ورامین در ادامه با اشاره به مصوبات آخرین دور سفر ریاست جمهوری افزود: رویکرد سفرهای رئیس جمهوری فرهنگی بود و یکی از مصوبات، راه اندازی شبکه صدا و سیمای شهرستان بود اما خبری از آن نیست.
وی تأکید کرد: اگر امروز از فرهنگ می گوییم، باید ثابت کنیم که پیگیری هم صورت می گیرد، دولت موظف است مصوبات خود را اجرا کند، معلوم نیست تا چه وقتی جمعیت سرشار شهرستانهای استان تهران باید مورد بی مهری و کم لطفی رسانه ملی واقع شوند.
امروز آمریکا زبون تر از آن است که به ایران ضربه ای وارد آورد
محمودی با مضحک خواندن تهدیدات برخی مسئولان امریکایی نسبت به ترور فرماندهان سپاه قدس گفت: امروز آمریکا زبون تر از آن است که به ایران ضربه ای وارد آورد.
وی عنوان کرد: امروز تمام آزادگان و مظلومان و خسته های از ظلم و ستم و تبعیض در جهان، فریاد مرگ بر آمریکا برآوردند، امروز پرچم آمریکا به عنوان نماد استکبار در تمام جهان به آتش کشیده می شود و متأسفیم برخی رگه های منحط ملی گرایی در برخی دانشگاهها در زمانی که دانشجویان بسیجی می خواهند پرچم امریکا را طراحی و از آن عبور کنند، مخالفت می کنند.
دبیر هماهنگ کننده دفاتر شورای هماهنگی تبلیغات استان تهران افزود: این افراد بدانند جوانان و تمام آزادیخواهان جهان پرچم آمریکا را نماد ظلم و ستم دانسته و به آتش می کشند.
وی گفت: آمریکاییها در دوران حکومت ننگین خود هرگز به ملتها فکر نکردند، به ایران و ملت قهرمان آن تهمت ترور می دهند، حال آنکه پیشنهاد مضحک ترور فرماندهان سپاه قدس را مطرح می کنند، شما امروز زبون تر از آن هستید که به ایران ضربه بزنید.
امام جمعه موقت ورامین ادامه داد: اسرائیل نیز در اوج ذلت، طرح حمله نظامی به ایران را مطرح می کند، اینها بدانند اینگونه تهدیدها لحظه ای بر اراده ملت ایران اثر نخواهد گذاشت.
وی در پایان گفت: شما با ذلت از عراق خارج شدید، در یمن، تونس، مصر و لیبی فریاد مرگ بر امریکا بلند شده است، در بحرین یک ملت بی پناه توسط مزدوران شما کشته می شوند و به همین دلیل است که عمر شما سر آمده است.
نظر شما