پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ آبان ۱۳۹۰، ۱۹:۴۶

کلانتری فرد خبر داد:

لرستان قهرمان مسابقات والیبال دانش‌آموزی منطقه پنج کشور شد

لرستان قهرمان مسابقات والیبال دانش‌آموزی منطقه پنج کشور شد

خرم آباد - خبرگزاری مهر: رئیس اداره تربیت‌بدنی آموزش و پرورش استان لرستان گفت: تیم لرستان با قاطعیت عنوان نخست مسابقات والیبال دانش‌آموزی منطقه پنج کشور که به مدت دو روز در سالن شهید توکل مصطفی‌زاده خرم‌آباد برگزار شد را کسب کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مجتبی کلانتری‌فرد در این رابطه اظهار داشت: مسابقات والیبال دانش‌آموزی پسران منطقه پنج کشور با شرکت سه تیم لرستان، شهرستانهای تهران و زنجان برگزار شد.

تیم لرستان با کسب عنوان قهرمانی به دور نهایی این مسابقات که به صورت لیگ باشگاهی برگزار می‌شود راه یافت.

وی افزود: سیاست وزارت آموزش و پرورش بر برگزاری مسابقات لیگ دانش‌آموزان، در آینده اثرات مثبی بر ورزش دانش‌آموزی کشور خواهد داشت و به یقین این امر برای استان لرستان بسیار مفید خواهد بود زیرا ورزشکاران مستعد این استان با نام لرستان در مسابقات حضور می‌یابند.

رئیس اداره تربیت‌بدنی آموزش و پرورش استان لرستان ادامه داد: علاوه بر والیبال، تیم فوتسال دانش‌آموزی لرستان نیز به عنوان یکی از 10 تیم برتر لیگ حرفه‌ای دانش‌آموزی کشور در مسابقات حضور دارد که رقابتهای لیگ حرفه‌ای دانش‌ آموزی پسران از هفته جاری آغاز خواهد شد.

کد خبر 1452225

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha