۲۰ آبان ۱۳۹۰، ۱۲:۴۹

اربابی در مسابقات تکواندوی انتخابی المپیک قضاوت خواهد کرد

اربابی در مسابقات تکواندوی انتخابی المپیک قضاوت خواهد کرد

داور بین المللی تکواندوی کشورمان برای قضاوت در مسابقات تکواندوی انتخابی المپیک در قاره آمریکا هفته آینده راهی مکزیک خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، رقابت‌های تکواندوی انتخابی المپیک در قاره آمریکا اواخر هفته آینده به میزبانی مکزیک در ایالت "گوئررو" برگزار خواهد شد که شهرام اربابی از سوی فدراسیون جهانی تکواندو برای قضاوت در این مسابقات دعوت شده است.

اربابی که سابقه قضاوت در المپیک 2008 پکن را هم دارد، از سوی فدراسیون جهانی در بین 60 داور نهایی جهت قضاوت مسابقات انتخابی المپیک در قاره‌های مختلف انتخاب شده است. او در رقابت‌های جهانی باکو که اولین مرحله گزینشی المپیک بود نیز قضاوت کرد.

وی علاوه بر مکزیک در مسابقات انتخابی المپیک در قاره اروپا که ابتدای سال آینده میلادی به میزبانی روسیه در شهر "کازان" برگزار خواهد شد نیز قضاوت می کند.

در مسابقات "پان آمریکن" که به مدت سه روز برگزار خواهد شد 92 تکواندوکار از 28 کشور به رقابت خواهند پرداخت. نکته مهم در این بین حضور چهار تکواندوکار با نام لوپز در مسابقات مکزیک است.

"استیون لوپز" معروف که در باکو به یوسف کرمی نتیجه را واگذار کرد و از دستیابی به سهمیه محروم شد به همراه خواهرش "دیانا" که او نیز در باکو در کسب سهمیه ناکام بود برای کسب بلیت سفر به لندن در مکزیک شانس خود را آزمایش می کنند.

"پیترلوپز"، پسر عموی لوپزهای آمریکایی از تیم ملی پرو در وزن 68- کیلوگرم و "کارولا لوپز" در وزن 49- کیلوگرم بانوان آرژانتین، دیگر لوپزهایی هستند که برای کسب سهمیه در این مسابقات تلاش می کنند.

این مسابقات 27 تا 29 آبان‌ماه در ایالت "گوئررو" که در جنوب غربی مکزیک واقع شده برگزار خواهد شد.

کد خبر 1457129

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha