پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۱ آبان ۱۳۹۰، ۱۵:۲۰

حسین پور در گفتگو با مهر:

مردم خراسان شمالی 805 میلیون ریال به مددجویان کمیته امداد کمک کردند

مردم خراسان شمالی 805 میلیون ریال به مددجویان کمیته امداد کمک کردند

بجنورد - خبرگزاری مهر: مدیرکل کمیته امداد امام خمینی خراسان شمالی گفت: مردم خراسان شمالی در عید قربان 805 میلیون و 376 هزار ریال به مددجویان کمیته امداد کمک کردند.

امان الله حسین پور در گفتگو با خبرنگار مهر در بجنورد اظهار داشت: این مقدار کمک از 44 پایگاه در سطح استان جمع آوری شده است.

وی با بیان اینکه امسال 63 درصد کمکهای روز عید قربان مردم به نسبت پارسال رشد داشته است تصریح کرد: سال گذشته مبلغ  493 میلیون و 823 هزار ریال مردم نوعدوست استان به مددجویان و نیازمندان کمک کردند.
 
وی اضافه کرد:‌ در روز عید قربان امسال برای جمع آوری گوشت قربانی 44 پایگاه در سطح استان فعال بود که 25 مورد از آن پایگاه ثابت، 10 پایگاه سیار و 9 مورد نیز از دفاتر کمیته امداد در شهرستانها بودند.

حسین پور گفت: این کمکها برای خانواده های نیازمند این نهاد که وضعیت مالی آنان مناسب نیست مصرف می شود.

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) اذعان کرد: افزایش هر ساله کمکهای مردمی، نشان از این است که فرهنگ انفاق و نیکوکاری در جامعه احیاء می شود.

 

کد خبر 1458050

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha