پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۲ آبان ۱۳۹۰، ۱۶:۰۱

مهمانان همایش بین المللی باران غدیر وارد شیراز می شوند

مهمانان همایش بین المللی باران غدیر وارد شیراز می شوند

شیراز - خبرگزاری مهر: 22 مهمان دومین همایش بین المللی باران غدیر از هشت کشور روز دوشنبه وارد شیراز می شوند.

به گزارش خبرگزاری مهر، این برنامه در ادامه همایش تهران برگزار خواهد شد و در آن مهمانان اهل سنت و مسیحیت به همراه تنی چند از شاعران ایرانی حضور خواهند یافت.

رویکردهای اصلی همایش نیز شامل نگاه ادبی به بازخوانی وصایای پیامبر(ص) درباره جانشینی حضرت علی(ع)، بازخوانی شخصیت علی (ع) از نگاه غیر مسلمانان و اهل سنت، گرایش به بیداری اسلامی و تقدیر از شاعران و هنرمندان غیر مسلمان که درباره اهل بیت(ع) شعر می گویند.

مهمانان این همایش از کشورهای ترکیه، هند، پاکستان، لبنان، تونس، افغانستان، مصر، الجزایر است.

علاوه بر شعرخوانی و سخنرانی در حرم مطهر حضرت احمد ابن موسی(ع)، دانشگاه شیراز، حضور در برنامه های صدا و سیمای مرکز فارس، نشست اصلی همایش روز سه شنبه 24 آبان از ساعت 17 و 30 دقیقه در سالن مرکز اسناد و کتابخانه ملی و با حضور استاندار فارس و شخصیتهای علمی و فرهنگی شهر شیراز برگزار می شود.

کد خبر 1459325

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha