پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۴ آبان ۱۳۹۰، ۱۱:۲۲

هوشیار در گفتگو با مهر:

قهرمانان دوچرخه سواری نیاز به پشتوانه دارند/ تداوم استعدادیابی در آذربایجان شرقی

قهرمانان دوچرخه سواری نیاز به پشتوانه دارند/ تداوم استعدادیابی در آذربایجان شرقی

تبریز – خبرگزاری مهر: دبیر هیئت دوچرخه سواری آذربایجان شرقی بحث استعدادیابی را جزو مهم ترین اهداف این هیئت عنوان کرد و گفت: برای داشتن پشتوانه ای مطمئن برای قهرمانان فعلی، بایستی استعدادهای دوچرخه سواری را شناسایی و پرورش دهیم.

ناصر هوشیار در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اهداف هیئت دوچرخه سواری آذربایجان شرقی اظهار داشت: در گام اول و با نظر مساعد آقای ممقانی رئیس هیئت، سعی می کنیم کمیته های هیئت با نیروهای متخصص و انسجام بیشتری به کار خود ادامه دهد و در کنار آن به بحث هایی از جمله استعداد یابی، آموزش، توجه به پتانسیل شهرستان ها، استفاده از مربیان و قهرمانان سابق در تیمهای استان و ... خواهیم پرداخت.

وی در ارتباط با بحث استعدادیابی بیان کرد: توجه به رکابزنان سطح پایه و کشف استعدادها از جمله اهدافی است که هیئت دوچرخه سواری آذربایجان شرقی به آن اهمیت ویژه ای قائل است.

هوشیار افزود: بحث استعدادیابی از این جهت برای ما مهم است که دوچرخه سواری آذربایجان شرقی باید در چند سال آینده نیز همانند سالهای اخیر قهرمانان زیادی داشته باشد و به نوعی ما در اندیشه پشتوانه سازی برای قهرمانان فعلی هستیم.

وی شهرستانهای آذربایجان شرقی را نیز صاحب پتانسیلی بالا در دوچرخه سواری عنوان کرد و گفت: یکی دیگر از برنامه های هیئت دوچرخه سواری استان، اهمیت دادن به شهرستانها و تعامل هرچه بهتر و بیشتر با هیئتهای شهرستانها است که در این راستا در نظر داریم برنامه هایی از جمله برگزاری مسابقات در شهرستانهای مختلف استان را اجرا کنیم.

وی ادامه داد: دوچرخه سوارانی در شهرستانهای آذربایجان شرقی فعالیت می کنند که دارای استعداد و توانایی بالایی بوده و می توانند تیم استان را در مسابقات مختلف همراهی کنند.

دبیر هیئت دوچرخه سواری آذربایجان شرقی با بیان اینکه تجربه قهرمانان فعلی و سابق این رشته می تواند به کمک رکابزنان جوان بیاید، تصریح کرد: ما هم اکنون در هیئت دوچرخه سواری نفراتی همچون آقای رسول هاشم کندی را داریم که هم به لحاظ علمی و هم به لحاظ تجربی در سطح بالایی قرار دارد و ما از وی به عنوان مسئول کمیته آموزش و مربیان استفاده می کنیم، البته در نظر داریم که از دیگر قهرمانان دوچرخه سواری دعوت کنیم تا در ابعاد مختلف به پیشرفت این رشته در استان کمک کنند.

وی هیئت دوچرخه سواری آذربایجان شرقی را حامی همه ورزشکاران این رشته دانست و یادآور شد: هیئت علاوه بر توجه به امر استعدادیابی و پشتوانه سازی، در عین حال از قهرمانان دوچرخه سواری نیز حمایت های لازم را دارد و تلاش همه ما این است که ضمن حفظ موجودیت در سطح قهرمانی کشور و آسیا، در رده پایه نیز کارهای زیربنایی انجام دهیم.

هوشیار در ادامه گفت: با همکاری آموزش و پرورش استان، هیئت دوچرخه سواری یک دوره کلاس مربیگری را ویژه دبیران ورزشی مدارس استان برگزار خواهد کرد تا بدین ترتیب مربیان و دبیران ورزش بتوانند دانش آموزان مستعد در رشته دوچرخه سواری را شناسایی و پرورش دهند.

ناصر هوشیار با سابقه چند سال مربیگری تیم ملی جوانان و تیم های مختلف دوچرخه سواری آذربایجان شرقی، به تازگی به عنوان دبیر هیئت دوچرخه سواری این استان منصوب شده است.

کد خبر 1460557

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha