۵ آذر ۱۳۹۰، ۱۶:۲۳

نوشادی:

1200 هیئت مذهبی در استان بوشهر فعالیت دارند

1200 هیئت مذهبی در استان بوشهر فعالیت دارند

بوشهر - خبرگزاری مهر: رئیس هیئتهای مذهبی استان بوشهر گفت: هم اکنون یک هزار و 200 هیئت مذهبی در استان بوشهر فعالیت دارند که در ماه محرم و صفر با برپایی تکایا به عزاداری سرور و سالار شهیدان خواهند پرداخت.

به گزارش خبرنگار مهر، نوشاد نوشادی بعد از ظهر شنبه در نشست شورای هیئتهای مذهبی شهرستان دشتستان افزود: همچنین 150 مداح در استان در ایام محرم و صفر فعالیت خواهند داشت.

وی از مهمترین برنامه های اجرایی در این ایام را برگزاری همایش استانی عاشورائیان در برازجان، همایش شیرخواران حسینی در شهرها و دیگر آیینهای مذهبی و عزاداری اعلام کرد.

فرماندار دشتستان با تاکید بر توجه به مراسم ایام محرم، گفت: حرکتهای شکل گرفته در انقلاب اسلامی منبعث از عاشورای حسینی است.

غلامحسین خسروی با بیان اینکه اولین حرکت در تاریخ انقلاب اسلامی و نهضت امام راحل از عاشورا آغاز شد، افزود: اوج آنکه منجر به پیروزی انقلاب اسلامی محرم سال 57 بود.

کد مطلب 1469923

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha