پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۸ آذر ۱۳۹۰، ۱۱:۰۲

با آغاز دهه اول محرم/

نمایش "در پرتو خورشید" در بجنورد به روی صحنه رفت

نمایش "در پرتو خورشید" در بجنورد به روی صحنه رفت

بجنورد - خبرگزاری مهر: نمایش "در پرتو خورشید " به مناسبت ایام سوگواری ماه محرم در بجنورد به روی صحنه رفت.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرپرست حوزه حوزه هنری خراسان شمالی گفت: نمایش در پرتو خورشید تولید حوزه هنری خراسان شمالی است که به کارگردانی محمد داورپناه روی صحنه رفته است.

میثم مرادی اظهار داشت: موضوع این نمایش که به دومین جشنواره بین المللی تئاتر صاحبدلان "حقیقت" راه یافته، حماسه جاودان عاشورا است.

وی تصریح کرد: این سوژه مربوط به زمانی است که خاتم النبیین(ص) قنداقه حسین علیه السلام را در بغل گرفته و سروش الهی از زیبا ترین واقعه عالم ملک و ملکوتش خبر و به زندگی امام حسین (ع) و وقایع عاشورا پرداخته است.
 
مرادی افزود: این نمایش با حرکات فرم گروه بازیسازان به همراه نور و موسیقی که اصطلاحأ به آن پرفرمنس گفته می شود اجرا می شود.
 
نمایش "در پرتو خورشید" تا چهاردهم آذر ماه همه روزه از ساعت 18 در محل تالار حافظ بجنورد به روی صحنه می رود و ورود برای عموم رایگان است. 
کد خبر 1472404

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha