۲۰ آذر ۱۳۹۰، ۱۱:۳۶

در کهگیلویه و بویراحمد/

بخشداران "پاتاوه" و"چرام" معرفی شدند

بخشداران "پاتاوه" و"چرام" معرفی شدند

دنا - خبرگزاری مهر: بخشداران "پاتاوه" در شهرستان دنا و بخشدار مرکزی شهرستان "چرام" طی مراسمی معرفی شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد صبح یکشنبه در این مراسم گفت: 70 درصد جمعیت شهرستان دنا در بخش پاتاوه سکونت دارند.

مرتضی رهنما افزود: این بخش پتانسیلهای زیادی برای توسعه دارد که لازم است شناسایی شوند و مورد استفاده قرار گیرند.

رهنما همچنین به تشریح وظایف مسئولان در زمان برگزاری انتخابات پرداخت و اظهار داشت: مسئولان باید اصل را بی طرفی در انتخابات و صیانت از آرای مردم بدانند.

وی بیان کرد: تعامل هر چه بیشتر مردم و مسئولان در انتخابات آتی مجلس ضروری است.

فرماندار شهرستان دنا نیز در این مراسم گفت: باید با استفاده از تمامی ظرفیتها و پتانسیلهای موجود در منطقه زمینه اعتماد و حضور مردم در صحنه های مختلف سیاسی و اجتماعی را فراهم کنیم.

مراد علی پیوند اظهار داشت: مردم این شهرستان نشان داده اند که همیشه در صف اول دفاع از آرمانهای انقلاب اسلامی حضور دارند.

در پایان این مراسم از خدمات "محمدعلی جاوید" بخشدار سابق تقدیر و "عدل اسلامی" به عنوان بخشدار جدید "پاتاوه" معرفی شد.

همچنین در مراسمی دیگر در شهرستان "چرام"، بخشدار مرکزی این شهرستان معرفی شد.

معاون سیاسی امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمددر این مراسم نیز گفت: دغدغه اصلی مسئولان در حکومت دینی باید خدمت به مردم به خصوص مردم مناطق محروم باشد.

رهنما افزود: همکاری همه دستگاه‌‌های اجرایی در سایه ارزش‌های اسلامی می‌طلبد تا یک مسئول در هرپست و مقامی که باشد بتواند کار خود را به نحو شایسته‌ای انجام دهد.

وی همچنین به تغییر مدیران در سطوح مختلف اشاره کرد و گفت: این تغییرات لازم است تا یک جامعه بتواند در پیشبرد اهداف عالی خود به مراتب بالا برسد.

رهنما یادآور شد: انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی نزدیک است که برای برگزاری هر چه بهتر و پر شورتر آن باید همه مردم و مسئولان با یکدیگر تعامل مثبت داشته باشند.

در پایان این مراسم ازخدمات موسوی بخشدار سابق چرام قدردانی و مرتضوی به عنوان بخشدار جدید چرام معرفی شد.

کد مطلب 1480438

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha