عباس بشارتی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به بیش از 900 میلیون تومان عواید وصولی بابت اجاره و فروش اراضی دولتی به متقاضیان طرحهای کشاورزی و صنعتی اظهار داشت: بیش از 100 مورد واگذاری به متقاضیان حقیقی و حقوقی برای اجرای طرحهای کشاورزی واگذار شد.
وی مساحت این اراضی را 326 هکتار شامل 279 هکتار طرح کشاورزی و 47 هکتار طرحهای وابسته کشاورزی اعلام کرد.
بشارتی بیان داشت: 243 پرونده واگذاری زمین به کمیسیون ماده 33 ارجاع شد که با بررسی پرونده ها 56 مورد تائید قرار گرفت و برای 26 مورد آن رای بر استرداد زمین واگذاری صادر شده و اکنون در مراحل قضایی و پیگیری های بعدی قرار گرفته است.
وی با اشاره به عملکرد هشت ماهه در سال جاری تصریح کرد: با تشکیل پنج مورد کمیسیون تبصره ماده یک با موضوع تغییرکاربری اراضی و باغ ها برای 14 مورد از در خواستها، کمیسیون ضرورت تغییر کاربری تشخیص داده است.
مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد ادامه داد: مجوز تغییر کاربری به مساحت سه هزار و 250 متر مربع صادر شده همچنین برای 26 مورد در خواست تغییر کاربری اراضی کشاورزی مجوز صادر شده است.


نظر شما