به گزارش خبرگزاری مهر، رشید ابراهیمی در خصوص ضرورت تشکیل این انجمن گفت: با توجه به اینکه قبلا شرکت ها جهت اخذ مجوز باید به شهر مرند رفت و آمد می کردند، از این پس صدور مجوز به متقاضیان شرکت های خدماتی و پشتیبانی و نظارت بر این شرکت ها توسط انجمن واقع در شهرستان انجام می شود.
وی افزود: با این وجود دیگر نیازی به رفت و آمد به شهرستان مرند نخواهد بود و رسیدگی به امورات این نوع شرکت ها با سرعت بیشتری انجام می شود.
ابراهیمی ضمن تقدیر از سرپرست اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان مرند و انجمن صنفی کارفرمایان شرکت های خدماتی و پشتیبانی مرند و جلفا از خدماتی که تا کنون به شرکت های خدماتی شهرستان جلفا ارائه کرده اند، گفت: از این به بعد با تشکیل این انجمن در شهرستان جلفا، حجم کاری انجمن صنفی کارفرمایان و پیشتیبانی مرند از بابت صدور مجوز و نظارت بر شرکت های واقع در شهرستان جلفا کاسته می شود.
وی گفت: در این انتخابات که نمایندگان 17 شرکت حضور داشتند پس از مراحل قانونی، تعداد سه نفر به عنوان اعضای اصلی و دو نفر به عنوان اعضای علی البدل هئیت مدیره و دونفر به عنوان بازرس انتخاب شدند.
لازم به ذکر است، با برگزاری این انتخابات اعضای انجمن صنفی کارفرمایان شرکت های خدماتی و پشتیبانی شهرستان مرند منفک شده و مستقل شدند.
نظر شما