جعفر عطار به خبرنگار مهر گفت: هر از چندگاهی مدیری با سلیقه ای متفاوت از مدیر قبلی روی صندلی ریاست سازمان میراث فرهنگی می نشیند و تا بخواهد از مشکلات صنعت گردشگری با خبر و با حوزه کاری خود آشنا شود او را تغییر می دهند.
وی ادامه داد: مسئولانی که به تازگی در سازمان میراث فرهنگی آمد و رفت کردند از متخصصان گردشگری و میراث فرهنگی نبودند به همین دلیل هیچ طرح و برنامه ای برای این حوزه ها در کشور نداشتند. این مسائل باعث ایجاد نوعی بی اعتمادی به مدیران دولتی در میان بخش خصوصی فعال در حوزه گردشگری می شود چرا که آینده گردشگری را روشن نمی بینند.
عطار ادامه داد: ترکیه برنامه دراز مدتی برای صنعت گردشگری خود دارد و با آمدن هر رئیس و متولی گردشگری دیگر، آن برنامه تغییر نمی کند اما در ایران اینطور نیست و زمانیکه مدیر جدید می آید مدیر قبلی به طور کل برنامه های او را کنار می زند به همین دلیل است که عمر برنامه های گردشگری ایران گاهی به یکسال هم نمی رسد.
وی گفت: چند سالی است که صنعت گردشگری به دلیل نبود توریست خارجی، اجرای طرح هدفمندی یارانه ها و عمل نکردن متولیان به وعده هایشان نابه سامانی بی سابقه ای را تجربه میکند.
رئیس اتحادیه هتلداران کشور بیان کرد: هزینه سفر مردم بالا رفته است و مسافرت برای آنها جزو آخرین گزینه ها محسوب می شود. همچنین قرار بود که متولیان دولتی تسهیلاتی را برای سفر مردم و اختصاص سبد حمایتی به فعالان گردشگری ارائه کنند اما تا کنون به وعده خود عمل نکردهاند.
نظر شما