۲۷ دی ۱۳۹۰، ۱۵:۴۹

عبدالهی خبر داد:

روزانه 200 تن تخم مرغ در آذربایجان شرقی تولید می شود

روزانه 200 تن تخم مرغ در آذربایجان شرقی تولید می شود

تبریز - خبرگزاری مهر: معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی آذربایجان شرقی از تولید روزانه بالغ بر200 تن تخم مرغ در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، غفور عبدالهی با اشاره به ظرفیت 6 میلیون قطعه ای مرغ تخمگذار در واحدهای مرغداری فعال استان آذربایجان شرقی گفت: با توجه به آمار های موجود، میانگین مصرف تخم مرغ در ماه 60 هزار تن در کل کشور بوده است.

وی افزود: با توجه به 19 میلیون جوجه ریزی انجام یافته در نیمه اول سال جاری که نسبت به سال گذشته 33 درصد افزایش داشته پیش بینی می شود از اول دی ماه وضعیت تولید تخم مرغ در کشور و استان رو به بهبود رفته و لازم است با حذف تعرفه گمرکی، زمینه صادرات تخم مرغ مازاد بر نیاز داخلی فراهم شود.

عبدالهی با اشاره به اینکه واحدهای پرورش مرغ تخم گذار استان از وضعیت مطلوبی برخوردارند، گفت: در حال حاضر ظرفیت فعال مرغداریهای تخمگذار استان 6 میلیون قطعه مرغ است و روزانه بالغ بر 200 تن تخم مرغ در آذربایجان شرقی تولید و به بازار مصرف عرضه می شود.

وی همچنین با اشاره به اینکه گوشت مرغ بالای دو کیلوگرم از ارزش غذایی کمتری برخوردار است، افزود: با هماهنگیهای به عمل آمده با تعاونی مرغداران گوشتی تبریز و حومه و نظارت کارشناسان مدیریت امور طیور سازمان و اداره کل دامپزشکی استان، تولید مرغ با اوزان کمتر از دو کیلوگرم در دستور کار سازمان قرار گرفته و مرغهای با اوزان بالاتر از چرخه مصرف خوراکی خارج و به مصارف صنعتی انتقال خواهد یافت.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی از برنامه ریزی انجام یافته در راستای مدیریت بهینه منابع تولید و کنترل مصرف انرژی در واحدهای مرغداری گوشتی و تخم گذار استان خبر داد و گفت: با حمایت مستقیم از مصرف کنندگان برای دسترسی به محصول مطلوب و سالم، تولید مرغ در اوزان بین 1200 تا 1800گرم مورد توجه قرار داشته و بر اساس یافته های علمی و تائید کارشناس تغذیه، این وزن می تواند بهترین حالت برای مصرف خوراکی گوشت مرغ باشد .

عبدالهی با اشاره به کنترل کامل نحوه تولید گوشت مرغ و تخم مرغ در استان توسط اکیپهای دامپزشکی تصریح کرد: هیچگونه بیماری در استان در مراکز تولید مرغ گوشتی و تخم مرغ مشاهده نشده و کل محصول تولیدی استان سالم است و هر هفته بالغ بر 40 هزار قطعه پولت مازاد به خارج از استان آذربایجان شرقی صادر می شود.

کد خبر 1511897

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha