۲۷ دی ۱۳۹۰، ۱۶:۵۲

در دهه فجر امسال/

۳۳ دستاورد مهم انقلاب اسلامی در اصفهان به نمایش گذاشته می‌شود

۳۳ دستاورد مهم انقلاب اسلامی در اصفهان به نمایش گذاشته می‌شود

اصفهان - خبرگزاری مهر: مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اصفهان گفت: در دهه فجر امسال ۳۳ دستاورد مهم انقلاب اسلامی به نمایش گذاشته می‌شود.

جعفر عسگری  در گفتگو با خبرنگار مهر در پاسخ به این سوال که "شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اصفهان چه برنامه‌هایی را برای دهه فجر امسال در نظر گرفته است"، بیان داشت: این شورا با تشکیل ۲۶ کمیته به دنبال برگزاری هر‌چه با‌شکوه‌تر مراسم دهه فجر در استان اصفهان است.

وی تاکید کرد: با توجه به رشد روز افزون بیداریهای اسلامی در جهان به ویژه در منطقه خاورمیانه برگزاری مراسم‌ها و جشن‌های دهه فجر باید امسال از شور و حرارت مضاعفی نسبت به سالهای گذشته برخوردار باشد و دستاوردهای نظام و انقلاب شکوهمند اسلامی در دهه فجر امسال بیشتر از سالهای گذشته به مردم نشان داده شود.
 
مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اصفهان با تاکید بر اینکه سرمایه گذاری برای بهتر برگزار شدن مراسم‌های دهه فجر و شناخت ابعاد انقلاب به نسل جوان ضروری است، بیان داشت: مردم باید بدانند که نظام جمهوری اسلامی ایران در طی سال‌های پس از انقلاب چه اقداماتی را برای آنها و در راستای ایران اسلامی انجام داده است.
 
وی تصریح کرد: با توجه به در پیش بودن نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی،دشمنان به دنبال ایجاد فتنه‌ای جدید در انتخابات مجلس هستند بنابراین باید با غنیمت شمردن جشن‌های دهه فجر و تبیین و شناساندن دستاوردهای انقلاب و نظام جمهوری اسلامی حضور حداکثری مردم در انتخابات را رقم زد.
 
عسگری با اعلام این خبر که همایش انقلاب اسلامی و بیداری اسلامی با مشارکت دانشگاه و حوزه علمیه در دهه فجر امسال برگزار می‌شود، گفت: ۳۳ دستاورد مهم انقلاب اسلامی در قالب این همایش به نمایش گذاشته می‌شود.
 
مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اصفهان برپایی کرسی‌های آزاد اندیشی، برگزاری همایش بین‌المللی ادیان الهی و برپایی جشن‌های مختلف در راستای ایجاد شادی و نشاط را از دیگر برنامه‌های دهه فجر امسال در اصفهان برشمرد.
 
وی یادآور شد: همچنین 12 بهمن امسال با سالروز آغاز امامت حضرت بقیه‌الله (عج) همزمان است بنابراین باید شادی و نشاط بیشتری در جامعه در روزهای پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی حکم فرما باشد.
کد خبر 1511972

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha