به گزارش خبرنگار مهر، رمضانعلی سنگدوینی عصر چهارشنبه در بازدید از این ایستگاه افزود: تعویض ایستگاه یساقی شهرستان کردکوی با هدف افزایش ظرفیت ایستگاه انجام گرفته است.
وی افزود: نظربه اینکه تعداد مشترکان استان اعم از واحد های خانگی، تجاری و صنعتی به میزان قابل توجهی افزایش یافته است، بنابراین لازم بود تعدادی از ایستگاههای گاز از جمله ایستگاه یساقی تعویض شود.
سنگدوینی بیان داشت: درحال حاضر با افزایش ظرفیت ایستگاه سی جی اس از 10 هزار متر مکعب به 20 هزار، این ایستگاه ترکیبی پاسخگوی حجم مصرفی و نیاز گاز مشترکان آن منطقه است و از نگرانی مردم در تامین گاز کاسته خواهد شد.
مدیرعامل گاز گلستان گفت: درفصل سرما سردی هوا باعث شده مصرف گاز افزایش یابد، بنابراین مشترکان محترم توجه داشته باشند در حین مصرف این موهبت الهی نکات ایمنی را رعایت کرده و مصرف گازخود را به درستی مدیریت کنند.


نظر شما